Femeia care împingea oameni în fața tramvaiului, din nou în libertate după ce nu a rescunoscut fapta

Femeia care împingea oameni în fața tramvaiului, din nou în libertate după ce nu a rescunoscut fapta

Femeia care împingea oamenii pe linia de tramvai în București a fost lăsată în libertate, după ce a fost prinsă ieri de poliție.

foto femeia care împingea oamenii pe linia de tramvai

Femeia care împingea oameni pe linia de tramvai este în libertate FOTO Arhivă

Femeia a fost prinsă de către polițiștii Municipiului Bucureșt i într-un centru comercial, după ce s-au autosesizat în legătură cu faptele comise de aceasta grație unei postări realizate pe o rețea de socializare, acompaniată de fotografia acesteia.

Femeia de 61 de ani a fost audiată, însă în cadrul audierilor aceasta nu a recunoscut faptele de care este acuzată. În acest sens, polițiștii au considerat că inculpata trebuie trimisă la un spital de psihiatrie pentru o analiza psihiatrică.

Ajunsă la spital, femeia a fost analizată din punct de vedere medical, iar specialiștii au ajuns la concluzia cî nu are nevoie de tratamente, motiv pentru care a fost eliberată din spital, și acum se află, din nou, pe străzile Bucureștiului.

Cum a fost prinsă femeia de 61 de ani

Poliţiştii bucureşti au găsit-o după trei zile pe necunoscuta care împingea lumea din senin înspre linia de tramvai după ce mai mulți internauți au postat fotografii cu femeia pe rețelele de socializare.

În imaginile surprinse după ce ar fi împins o altă femeie pe linia de tramvai, femeia purta o mască chirurgicală, și era greu de recunoscut dat fiind faptul că mare parte din fața acesteia era acoperită.

„La data de 12 august 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 13 Poliție au identificat și depistat o femeie, în vârstă de 61 de ani, bănuită de comiterea faptelor. Persoana în cauză a fost condusă la sediul subunității, în vederea audierii, ulterior fiind transportată la o unitate medicală de specialitate. Menționăm faptul că, până în acest moment, la nivelul subunităților de poliție din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București nu a fost înregistrată nicio sesizare cu privire la faptul că o femeie ar fi fost agresată fizic, în timp ce se afla într-o stație de tramvai, din Sectorul 3”, a anunțat Poliția Capitalei.

Femeia de 61 de ani a fost anchetată pentru infracțiunea de loviri și alte violențe.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O americancă stabilită în România, în stare de șoc: „În România găsești peste tot, în SUA nu se întâmplă așa”

2 Cea mai bună dovadă că sfârșitul lumii este aproape...

3 Procurorii DNA l-au reținut pe șeful Poliției Rutiere Maramureș

4 VIDEO War fashion / Un cecen capturat de ucraineni în regiunea Kursk purta un hanorac în valoare de 2.300 de dolari

5 Putin s-a enervat, a cerut împingerea imediată a ucrainenilor din Kursk și l-a întrerupt pe guvernatorul regiunii care făcea bilanțul teritoriului oc…