FCSB – Sparta Praga va „rupe“, diseară, rating-ul TV: postul care va transmite meciul „ascuns“ în tur

FCSB – Sparta Praga va „rupe“, diseară, rating-ul TV: postul care va transmite meciul „ascuns“ în tur

Dacă partida tur, încheiată la egalitate (1-1), a fost cel mai important meci netelevizat din România, în ultimii mulți ani, în schimb, diseară, Pro TV are ocazia de a deveni lider de audiență cu returul programat pe Stadionul Steaua (ora 21.30).

Dawa (prim-plan) va fi marele absent la FCSB - Sparta Praga. FOTO: Arhiva Adevărul

Dawa (prim-plan) va fi marele absent la FCSB - Sparta Praga. FOTO: Arhiva Adevărul

Pentru că FCSB – Sparta Praga, confruntare contând pentru manșa a doua a turului III preliminar al Ligii Campionior, a stârnit un interes și mai mare. Dovadă și faptul că toate biletele s-au vândut și oficialii roș-albaștrilor regretă că meciul n-a putut fi organizat pe Arena Națională, indisponibilă pentru concerte. „Da, cred că ar fi fost arhiplină Arena Națională. Una e 50.000 de oameni la meci şi alta e 30.000. În Ghencea însă, fiind tribunele mai aproape, cred că publicul poate pune o presiune și mai mare pe echipa adversă“, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Marea problemă a FCSB-ului va fi absența stoperului Dawa, suspendat după „galbenul“ încasat în tur. Probabil, fundașul central va fi înlocuit de Ngezana. Altă opțiune ar fi titularizarea lui Chiricheș.

Dacă va trece de formația cehă, FCSB va ajunge în play-off, la un pas de grupele Ligii Campionilor. Aici, ar urma să întâlnească învingătoarea dublei PAOK Salonic (Grecia) – Malmo (Suedia). În tur, a fost 2-2 în Suedia.

Dacă însă FCSB va fi eliminată de Sparta Praga, campioana Cehiei, atunci echipa finanțată de Gigi Becali își va continua parcursul european în play-off-ul Ligii Europa. Aici, ar întâlni LASK Linz (Austria) pentru un loc în grupe.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O americancă stabilită în România, în stare de șoc: „În România găsești peste tot, în SUA nu se întâmplă așa”

2 Cea mai bună dovadă că sfârșitul lumii este aproape...

3 Procurorii DNA l-au reținut pe șeful Poliției Rutiere Maramureș

4 VIDEO War fashion / Un cecen capturat de ucraineni în regiunea Kursk purta un hanorac în valoare de 2.300 de dolari

5 Putin s-a enervat, a cerut împingerea imediată a ucrainenilor din Kursk și l-a întrerupt pe guvernatorul regiunii care făcea bilanțul teritoriului oc…