FCSB și Rapid, deraiate la debutul în Superliga. Cele două pretendente la titlu, start împiedicat

FCSB și Rapid, deraiate la debutul în Superliga. Cele două pretendente la titlu, start împiedicat

FCSB a terminat la egalitate cu Universitatea Cluj, 1-1, sâmbătă seara, pe Stadionul Steaua, într-un meci din prima etapă a sezonului 2024-2025 al Superligii de fotbal. Cu câteva ore mai devreme, și Rapid se împiedicase la Arad, în fața celor de la UTA, cu același scor, 1-1

După ce a zdrobit Virtus în Liga Campionilor, FCSB a remizat în campionat. Foto Facebook

După ce a zdrobit Virtus în Liga Campionilor, FCSB a remizat în campionat. Foto Facebook

Campioana a deschis scorul prin Alexandru Musi (50), dar ''U'' a egalat prin Dan Nistor (57 - penalty), după ce Malcom Edjouma l-a faultat în careu pe tunisianul Adel Bettaieb, fază analizată de arbitrajul video. În final, fiecare echipă a avut câte o ocazie bună, oaspeţii prin Ovidiu Bic, iar FCSB prin David Miculescu.

A fost un prilej pentru patronul Gigi Becali să iasă din nou la rampă cu declarații ”specialitatea casei”, luându-l în colimator pe nou-transferatul Marius Ștefănescu. ”Azi a fost vedetă. Trebuia să joace fotbal, nu a jucat. S-a ascuns de minge. La fotbal trebuie să atingi mingea, nu să fugi de ea. Nu s-a arătat să primească mingea, pentru ce să o facă, că e căldură. Am vrut să îl scot la pauză, dar am zis să-l mai las. Am greșit. El a vrut să fie vedetă și nu prea a vrut să muncească azi”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Rapid, egal la primul meci cu Neil Lennon pe bancă

O altă pretendentă la titlu, Rapid, a pierdut două puncte în debutul sezonului. Giuleștenii au terminat la egalitate, 1-1 (0-1), sâmbătă seara, la Arad, într-un meci din prima etapă a sezonului 2024-2025 al Superligii de fotbal.

Rapid, la primul meci oficial cu antrenorul nord-irlandez Neil Lennon pe bancă, a deschis scorul prin fundaşul lateral Christopher Braun (23). UTA a egalat prin Alexandru Cîmpanu (60), jucător împrumutat de la Universitatea Craiova. În final, arădenii au reuşit să mai înscrie o dată, prin kenyanul Johana Omondi (89), dar reuşita sa a fost anulată de arbitrajul video pentru fault comis de Loai Halaf la Filip Blazek.

Vineri, în primul meci al primei etape din Superliga, Farul, a altă echipă cu pretenții, aa pierdut acasă că Unirea Slobozia, 0-1, la primul meci al ialomițenilor în Liga 1.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii