FCSB pleacă din nou de pe Stadionul Steaua: anunțul oficial în privința următoarelor partide

FCSB pleacă din nou de pe Stadionul Steaua: anunțul oficial în privința următoarelor partide

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, că partida dintre FCSB şi UTA Arad, din cadrul etapei a 8-a a Superligii, se va disputa pe stadionul Arcul de Triumf, la solicitarea formaţiei gazdă.

Gigi Becali, patron FCSB. FOTO: Arhiva Adevărul

Gigi Becali, patron FCSB. FOTO: Arhiva Adevărul

"Partida FCSB - UTA Arad, contând pentru etapa a 8-a a Superligii, se va disputa pe stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti. Această măsură a fost luată la solicitarea clubului organizator", precizează sursa citată.

Potrivit Agerpres, FCSB a evoluat în acest sezon al Superligii, în toate cele patru partide disputate pe teren propriu, cu Universitatea Cluj (1-1), Oţelul Galaţi (0-2), Farul Constanţa (3-2) şi Poli Iaşi (0-1), pe stadionul Steaua. În plus, tot pe stadionul Steaua au fost disputate de către FCSB şi meciurile din cupele europene şi Supercupa României.

În trecut, au existat divergenţe între clubul FCSB şi conducerea CSA Steaua, care nu permitea echipei de Liga I să evolueze pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am leșinat când a venit. Mi-a adus pensia de la 7.300 la 4.800. E posibil așa?”

2 „Războiul din Ucraina se va termina într-un singur fel“ / Secretele lui Putin, dezvăluite de fostul său consilier economic

3 S-a întors roata / Ucraina atacă Moscova cu drone

4 Dan Diaconescu a fost filmat când a făcut sex cu minore. Materialele video au fost descoperite în telefonul unui individ din anturajul fetelor

5 „Ajutooooorr!!! Vor să mă omoare!!!” / Cum au salvat polițiștii din Câmpia Turzii o femeie răpită în plină stradă