FCSB, lovitură oficială cu Florin Tănase, fotbalistul care nu a mai jucat de 3 luni

FCSB, lovitură oficială cu Florin Tănase, fotbalistul care nu a mai jucat de 3 luni

FCSB a reușit un transfer de marcă, miercuri seara. Atacantul Florin Tănase, feblețea lui Gigi Bcali, a revenit la campioana României, după un periplu în țările arabe.

Florin Tănase revine după 2 ani alături de colegii de la FCSB. Foto Sportpictures

Florin Tănase revine după 2 ani alături de colegii de la FCSB. Foto Sportpictures

Este a doua oară când atacantul în vârstă de 29 de ani semnează cu FCSB, după ce a petrecut alţi şase ani la roş-albaştri, între august 2016 şi august 2022. Tănase va primi un salariu de 29.000 de euro pe lună, adică 350.000 de euro.

”Va avea bonusuri mari, dar nu vreau să le spun, nu trebuie să le spun. Am făcut un contract ca să câștige bani. Îi dau bani din premiere. Mă calific în Liga Campionilor, îți dau ție bani”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Deocamdată, atacantul nu are drept de joc în Liga Campionilor, astfel că returul cu Sparta Praga din turul III preliminar va fi abordat fără el. Însă Florin Tănase va fi eligibil pentru ”dubla” următoare, indiferent că va fi play-off-ul de Champions League sau cel de Europa League, dar și pentru meciurile din campionat.

Florin Tănase a marcat 83 de goluri pentru FCSB

Chiar dacă nu a mai jucat de 3 luni, fostul decar al FCSB va prinde în curând primul 11 al formației, având în vedere că este feblețea patronului. Asta înseamnă că vor ieși din primul 11 ori noua achiziție Daniel Popa, ori David Miculescu.

În precedenta sa aventură în tricoul roş-albastru, Tănase a fost căpitanul echipei, a evoluat în 228 de partide, a înscris 83 de goluri (fiind golgheterul României în sezoanele 2020-2021 şi 2021-2022) şi a reuşit 41 de assist-uri. De asemenea, are în palmares Cupa României, pe care a obţinut-o în 2020.

Venit prima oară la FCSB de la FC Viitorul Constanţa, Tănase a mai jucat în carieră la FC Voluntari, la Al Jazira (EAU) şi Al-Okhdood (Arabia Saudită).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O americancă stabilită în România, în stare de șoc: „În România găsești peste tot, în SUA nu se întâmplă așa”

2 Cea mai bună dovadă că sfârșitul lumii este aproape...

3 Procurorii DNA l-au reținut pe șeful Poliției Rutiere Maramureș

4 VIDEO War fashion / Un cecen capturat de ucraineni în regiunea Kursk purta un hanorac în valoare de 2.300 de dolari

5 Putin s-a enervat, a cerut împingerea imediată a ucrainenilor din Kursk și l-a întrerupt pe guvernatorul regiunii care făcea bilanțul teritoriului oc…