FCSB – LASK Linz, meci pierdut de Pro TV: Becali a anunțat postul cu care s-a înțeles. Suma afacerii

FCSB – LASK Linz, meci pierdut de Pro TV: Becali a anunțat postul cu care s-a înțeles. Suma afacerii

Fanii FCSB-ului pot răsufla ușurați! Partida decisivă din play-off-ul Ligii Europa, joi (ora 21.30, Stadionul Steaua), cu LASK Linz se va vedea la televizor. Asta deși Pro TV a înaintat o ofertă avantajoasă, în încercarea de a transmite și acest joc pe platforma online, VOYO.ro, așa cum s-a întâmplat cu manșa-tur.

Gigi Becali, patron FCSB. FOTO: Arhiva Adevărul

Gigi Becali, patron FCSB. FOTO: Arhiva Adevărul

În ultimele 24 de ore însă, pe fir au intrat mai multe televiziuni. Și, într-un final, Gigi Becali s-a înțeles cu... România TV!

Meciul se vede la România TV. Am vorbit cu Sebi Ghiță (n.r. – patron România TV), am oprit alte negocieri“, a dezvăluit latifundiarul din Pipera pentru Digi Sport. Potrivit jurnalistului Dan Udrea (Prima Sport / golazo.ro), vânzarea drepturilor TV pentru partida FCSB – LASK Linz s-a făcut în schimbul sumei de 150.000 de euro.

După această partidă, cu LASK Linz, FCSB va juca fie în grupele Ligii Europa, fie în grupele Conference League (în caz de înfrângere cu formația austriacă). În ambele variante, meciurile europene ale roș-albaștrilor, în continuarea drumului, se vor vedea la Digi Sport și la Prima Sport. Cele două posturi dețin drepturile pentru Liga Europa, Conference League și Liga Campionilor, începând cu faza grupelor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit...

2 “Am anunțat Apele Române, au zis să le trimit poze” / O plajă din Neptun plină de oameni a fost inundată

3 Ianis Hagi, stop joc / S-a aflat motivul pentru care tricolorul nu mai are voie să intre în vestiarul lui Rangers

4 De ce arestarea șefului Telegram îi dă frisoane lui Elon Musk

5 Belarusul se pregătește să atace Ucraina?