FCSB, chin în campionat, dar cu gândul la banii din Europa League. Câte bilete s-au vândut până acum

FCSB, chin în campionat, dar cu gândul la banii din Europa League. Câte bilete s-au vândut până acum

FCSB va debuta joi în Europa League, când îi va întâlni pe letonii de la Rigas FS. Biletele se vând bine, banii intră cu nemiluita în conturile clubului, dar zestrea de puncte în campionat continuă să rămână săracă.

Gigi Becali a dat lovitura financiară din bilete din cupele europene. Foto Sportpictures

Gigi Becali a dat lovitura financiară din bilete din cupele europene. Foto Sportpictures

Campioana se chinuie în jumătatea de jos a clasamentului, după ce în ultimele două etape a reușit doar două remize: 2-2 cu CFR Cluj și 1-1, sâmbătă seară, cu Petrolul. FCSB are doar 10 puncte adunate în 9 meciuri, cu 5 mai puțin decât echipa ploieșteană, ocupanta ultimului loc care duce în playoff. „Normal, cum să nu mă îngrijoreze? Este în pericol playoff-ul! Avem 10 puncte, suntem în pericol. Locurile 1-2-3-4 sunt ocupate. Patru poziții sunt ocupate de U Cluj, Oțelul, CFR și Universitatea Craiova. Dinamo și Petrolul trebuie scoase de acolo“, a declarat finanțatorul echipei, Gigi Becali.

Singurul lucru care mai alină supărarea roș-albaștrilor este faptul că FCSB are susținerea necondiționată a fanilor în Europa League, unde va debuta joi. Cu patru zile înainte de startul competiției, mai sunt în jur de 15.000 de pachete disponibile. Dacă până acum vânzările au avut loc doar online, de azi suporterii au posibilitatea de a cumpăra tichete și la case de bilete de la Arena Națională.

FCSB pune în vânzare pachete și la casele de bilete

„FCSB anunță că pachetele pentru partidele din UEFA Europa League vor fi disponibile la casele de bilete de la National Arena în zilele de luni și marți. Casele de bilete de pe Bulevardul Basarabia vor fi deschise în intervalul orar 12:00-19:00”, au transmis cei de la FCSB.

Clubul a dat drumul pe 13 septembrie la vânzarea pachetelor pentru ele 4 meciuri de acasă din competiția nr 2 a continentului. A urmat goana suporterilor după bilete, chiar dacă vânzarea acestora la pachet nu convine multora. Pentru că unii dintre fani nu pot, din motive obiective, să vină, de exemplu, de patru ori la București. Chiar și așa, s-a anunșat că susținătorii campioanei au achiziționat circa 75% din biletele scoase la vânzare și cu care pot vedea pe viu meciurile cu Rigas FS (26 septembrie), Midtjylland (7 noiembrie), Olympiakos Pireu (28 noiembrie) și cu Manchester United (30 ianuarie 2025).

Peste 33.000 de bilete vândute

Din cele 48.000 de pachete disponibile, până în acest weekend să dăduseră peste 33.000, mai multe zone ale Arenei Naționale fiind deja „sold out“ sau cu doar câteva zeci de locuri rămase disponibile. Cele mai multe – câteva mii – au rămas la tribunele 1 și 2, în inelele de sus, de unde vizibilitatea terenului nu este la cote optime. Chiar și așa, organizatorii speră ca până la ora debutului în Europa League, programat joi, de la ora 22.00, contra letonilor de la Rigas FS, pachetele să se fi vândut în totalitate. Acest lucru ar însemna un câștig enorm pentru campioana României, căreia i-ar intra în conturi circa 4,3 milioane de euro numai din bilete. Până acum, FCSB a încasat peste 3 milioane de euro.

Becali așteaptă 4,3 milioane de euro din bilete

„Dacă se vând toate pachetele înseamnă 4,3 milioane de euro pe patru meciuri. Apoi, mai avem, probabil, încă un meci. Sunt convins că ne vom califica mai departe. Alea de la VIP s-au vândut. Ăștia s-au grăbit, cred. La revedere! O singură lojă e dată lui Hrebenciuc, atât. Pentru Guvern. Să nu mai intervină Guvernul, să se interpreteze. I-am zis: Viorele, ia tu loja și tu comunici cu Guvernul. Că e prieten cu Ciolacu, cu Guvernul lor, cu PSD-ul. În rest, nimic, niciuna! Doar la jucători. Atât. Cine vrea, să plătească. Înainte, bogații luau invitații și săracii plăteau bilete. Ai mai pomenit așa ceva? Nu mai există invitații! Nu se mai fac invitații“, a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.

Prețurile biletelor la meciurile FCSB din Europa League

VIP 1 (lojă) 1.650 lei

VIP 2: 1.350 lei

VIP 3: 1.000 lei

Tribuna 1, inel 2: 500 lei (sold out)

Tribuna 1, inel 3: 450 lei

Tribuna 2, inel 1: 550 lei

Tribuna 2, inel 2: 500 lei

Tribuna 2, inel 3: 450 lei

Peluza nord, inel 1: 250 lei (sold out)

Peluza nord, inel 3: 150 lei (sold out)

Peluza 1, inel 1: închisă

Peluza 1, inel 2: 210 lei (sold out)

Peluza 1, inel 3: 150 lei (sold out)

Programul FCSB în Europa League

26 septembrie, ora 22.00: FCSB - FC RFS

3 octombrie, ora 22.00: PAOK Salonic - FCSB

24 octombrie, ora 22.00: Glasgow Rangers - FCSB

7 noiembrie, ora 19.45: FCSB - FC Midtjylland

28 noiembrie, ora 22.00: FCSB - Olympiakos Pireu

12 decembrie, ora 19.45: TSG Hoffenheim - FCSB

23 ianuarie 2025, ora 19.45: Qarabag FK - FCSB

30 ianuarie 2025, ora 22.00: FCSB - Manchester United

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un articol care chiar merită citit...

2 Voi ați citit povestea asta?

3 „Rusia trebuie să simtă că va pierde”

4 Eșec de proporții pentru ruși, după ce racheta nucleară Satan II, „care nu poate fi interceptată”, a explodat în siloz, făcând un crater vizibil din s…

5 Risc mai mare de cancer pentru adulții cu vârste cuprinse între 40 și 60 de ani. Cum se pot feri