FCSB, bătută de ultima clasată! Campioana, umilită chiar în Ghencea

FCSB, bătută de ultima clasată! Campioana, umilită chiar în Ghencea

FCSB nu se regăsește în acest sezon, fiind învinsă și de Poli Iaşi, venită în Ghencea din postura de ultima clasată în Superliga, cu scorul de 1-0. Unicul gol al partidei contând pentru etapa a şasea a fost înscris de Mihai Bordeianu (27), cu un şut deviat de Ionuţ Panţîru.

Ngezana, depășit de jucătorii Politehnicii Iași. Foto Facebook

Ngezana, depășit de jucătorii Politehnicii Iași. Foto Facebook

Campioana a evoluat în inferioritate numerică din minutul 36, când Darius Olaru a fost eliminat (cu ajutorul arbitrajului video) pentru o intrare periculoasă, în zona intimă, la Bordeianu. Probabil că evoluția căpitanului campioanei din acest meci îi va afecta și transferul vehiculat la PSV Eindhoven.

1-1 la bare între FCSB și Poli Iași

FCSB a avut o bară, prin Daniel Popa (42), dar şi-a creat şi alte ocazii de gol, prin Marius Ştefănescu (21), William Baeten (83) sau Adrian Şut (90+5). De partea cealaltă, ultima clasată a mai ratat prin Valentin Gheorghe (19) şi Andrei Roman (75 - bară).

În a doua repriză (62), atacantul Florin Tănase a redebutat la FCSB. Asta după ce Gigi Becali făcuse 4 schimbări la pauză, exasperat de jocul slab al campioanei, care a ajuns la două înfrângeri, două egaluri și o victorie în această ediție din Superliga, ocupând locul 11 în clasament. De pareta cealaltă, Poli Iași cedat ultimul loc Farului, urcând până pe poziția a 8-a.

Este al doilea eșec consecutiv al FCSB pe teren propriu, după ce în cursul acestei săptămâni a pierdut și cu Sparta Praga (2-3), în turul III preliminar al Ligii Campionilor. Roș-albaștri vor juca pe 22 august contra lui LASK Linz, în partida tur din playoff-ul Europa League.

FCSB - Poli Iaşi 0-1 (0-1)

Stadion: Steaua - Bucureşti

A marcat: Mihai Bordeianu (27).

Cartonaş roşu: Darius Olaru (FCSB, 36).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Aceasta e mutarea de șah” / Lovitura genială a ucrainenilor care îi poate sili pe ruși să ceară pace

2 Ungaria a început provocările? / Oficios ungar, atac dur la adresa statului român dar și la liderii „lași” ai UDMR

3 VIDEO Război total! / Ucrainenii iau mii de prizonieri în Kursk. Rușii forțează ruperea frontului în Donețk, unde atacă la fiecare 20 de minute

4 Ucraina a recuperat 100 kg de aur din cele 12 mii de vehicule blindate și echipamente de artilerie rusești distruse pe front

5 VIDEO „Păpușul” lui Putin tremură? / „Am putea pierde”