FC Botoşani rămâne în Superliga, după victoria la limită din barajul cu CS Mioveni

FC Botoşani rămâne în Superliga, după victoria la limită din barajul cu CS Mioveni

FC Botoşani îşi păstrează locul în Superliga de fotbal a României, după ce a învins-o pe CS Mioveni cu scorul de 1-0 (0-0), vineri seara, în deplasare, în manşa secundă a barajului de menţinere/promovare.

Foto: sportpictures.eu

Foto: sportpictures.eu

Unicul gol al partidei a fost înscris de Sebastian Mailat (74). FC Botoşani câştigase cu 1-0 în prima manşă. Echipa antrenată de Bogdan Andone a avut puţine emoţii în meciul de vineri, în care argeşenii nu au tras niciun şut pe spaţiul porţii.

Eduard Florescu a trimis un şut bun de la peste 30 de metri (19), dar portarul gazdelor, Flavius Croitoru, a respins. Goalkeeper-ul argeşean a fost la post şi la şutul lui Aldair (36), acordând corner.

În min. 52, mijlocaşul Victor Dican (FC Botoşani) a trimis mingea în bară cu o lovitură de cap.

Mailat a adus victoria oaspeţilor (74), cu un şut pe lângă Croitoru, după ce a fost lansat de Florescu.

FC Botoşani s-a clasat pe locul 8 în play-out-ul Superligii, în timp ce CS Mioveni a încheiat pe locul 5 în play-off-ul Ligii a II-a.

CS Mioveni - AFC Botoşani 0-1 (0-0), Stadion Orăşenesc - Mioveni

A marcat: Sebastian Mailat (74).

Arbitru: Sebastian Colţescu (Bucureşti); arbitri asistenţi: Andrei Constantinescu (Bucureşti), Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe); al patrulea oficial: Andrei Antonie (Bucureşti) Arbitru video: Sorin Costreie (Voluntari); arbitru asistent video: Iuliana Elena Demetrescu (Râmnicu Vâlcea)

Observatori: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea) - CCA, Dragoş Ionescu (Bucureşti) - FRF

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Să vă fie rușine! Mori de foame sau ce?” / O rusoaică de lângă Belgorod a surprins forțele armate ruse în timp ce îi jefuiau casa

2 „Doamne-ajută să nu-mi iau nicio țeapă!” / Experiența spirituală trăită de Mircea Bravo la Eforie Nord

3 Asta e Rusia, oameni buni... Un fost prizonier de război ucrainean descrie torturile la care a fost supus timp de aproape doi ani în închisorile din c…

4 Bărbat din Cluj, păcălit prin „metoda șmen”. A rămas fără 2.000 de euro după ce un necunoscut l-a abordat pe stradă, în plină zi

5 „Ați vrut agitație? / Iat-o!” Cum au complotat ofițeri FSB ca să semene discordie în Statele Unite