Fatman Scoop, rapper legendar, a decedat la 53 de ani, după ce i s-a făcut rău pe scenă

Fatman Scoop, rapper legendar, a decedat la 53 de ani, după ce i s-a făcut rău pe scenă

Rapperul american Fatman Scoop, cunoscut pentru hitul său din 2003 "Be Faithful", a murit la vârsta de 53 de ani.

Fatman Scoop a murit la 53 de ani, după ce i s-a făcut rău pe scenă - Foto X

Fatman Scoop a murit la 53 de ani, după ce i s-a făcut rău pe scenă - Foto X

Anunțul tragic a fost făcut de managerul său de turneu, Birch Michael, cunoscut sub numele de Pure Cold. „Cu cea mai grea inimă anunț decesul lui Isaac Freeman III, cunoscut profesional ca Fatman Scoop”, a declarat acesta pe rețelele sociale.

Muzicianul a fost văzut prăbușindu-se pe scenă în timpul unui concert din Connecticut, înainte de a fi transportat de urgență la spital. Incidentul a fost confirmat și de primarul Lauren Garrett, care a solicitat susținere pentru artistul aflat în stare critică.

Vineri seara, artistul a început să se simtă rău în timpul spectacolului și s-a prăbușit pe scenă, fiind transportat de urgență la spital. Managerul său, DJ Birch Michael, a anunțat moartea rapperului, iar familia artistului a descris pierderea sa ca pe cea a unui „suflet radiant” și a „unui far de lumină” atât pe scenă, cât și în viață, potrivit DailyMail.

Fatman Scoop, cunoscut pentru colaborările cu Missy Elliott și Mariah Carey și pentru hitul său „Be Faithful”, a câștigat trei premii Grammy și a fost activ și în reality TV. Cauza exactă a decesului nu a fost încă dezvăluită, dar a survenit după incidentul de vineri. Într-o înregistrare video, rapperul a fost surprins strigând „Let's make some noise!” înainte de a se prăbuși pe scenă.

Dacă ați venit să petreceți”, a spus rapperul, înainte de a lua o pauză lungă. Apoi a părut să se aplece în față. „Faceți gălăgie”, a adăugat el, cu cuvintele stâlcite.

Imediat ce a terminat de vorbit, s-a prăbușit la pământ, scăpând microfonul.

Momentul în care lui Fatman Scoop i se face rău