Familia unui jurnalist BBC a fost măcelărită de un tânăr de 26 de ani. Operațiunea de prindere a criminalului este în desfășurare VIDEO

Familia unui jurnalist BBC a fost măcelărită de un tânăr de 26 de ani. Operațiunea de prindere a criminalului este în desfășurare VIDEO

Un tânăr de 26 de ani a ucis marți seară, 9 iulie, cu sânge rece familia unui jurnalist sportiv de la BBC 5 Live. Victimele sunt Carol Hunt, în vârstă de 61 de ani, Hannah Hunt de 28 de ani și Louise Hunt de 25 de ani - soția și fiicele lui John Hunt, conform Mirror.

Cele trei femei prezentau răni grave atunci când autoritățile au ajuns la o proprietate din Bushey, Hertfordshire. În pofida eforturilor paramedicilor, femeile au murit la scurt timp după sosirea serviciilor de urgență, cu puțin înainte de ora 19:00, a transmis Poliția din Hertfordshire.

Atacatorul este un tânăr de 26 de ani, Kyle Clifford, din zona Enfield, nordul Londrei. Potrivit presei din Regatul Unit, femeile au fost ucise cu o arbaletă.

Kyle Clifford, bărbatul care a ucis cele trei femei.

Kyle Clifford locuiește în zona Enfield, nordul Londrei. Foto Captură video YouTube

Până acum, tânărul nu a fost prins de oamenii legii. Polițiștii încearcă să dea de urmă individului și au atenționat populația să nu vorbească cu Clifford, fiindcă există șanse ca acesta să aibă asupra sa arme.

Autoritățile sunt de părere că acesta s-ar putea afla în Hertfordshire sau în Enfield, în nordul Londrei, unde locuiește, conform The Guardian. Vecinii au povestit că locuința sa din Enfield a fost percheziționată de ofițeri înarmați miercuri dimineață, la ora 8.00.

Comandantul poliției locale, Jon Simpson, a făcut apel direct la Clifford, pentru a contacta el însuși poliția.

Oamenii legii din Hertfordshire au prezentat o serie de modalități prin care locuitorii pot anunța faptul că l-au văzut pe atacator: apel la numărul 101, cu precizarea Op Infauna, raportare online în baza link-ului , apel la 0800.555.111 sau folosirea unui formular de contact.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii