Explozie la o fabrică de muniție din Germania. Doi oameni sunt grav răniți iar guvernul investighează evenimentul

Explozie la o fabrică de muniție din Germania. Doi oameni sunt grav răniți iar guvernul investighează evenimentul

Doi oameni au fost grav răniți în urma unei explozii, vineri, 30 august, la o fabrică de explozibili din Germania, informează presa locală.

Explozia a avut loc la Troisdorf FOTO: X/Asgard Intel WW3.INFO

Explozia a avut loc la Troisdorf FOTO: X/Asgard Intel WW3.INFO

O explozie violentă a avut loc pe amplasamentul Diehl Defence din Troisdorf. Doi bărbați au fost grav răniți. Elicopterele de salvare, poliția și pompierii au fost mobilizați pe scară largă.

Potrivit primelor constatări ale poliției, o explozie a avut loc într-o clădire din incinta producătorului de explozivi de pe Kaiserstrasse din Troisdorf (NRW) în timpul asigurării calității. Potrivit rapoartelor, doi angajați au fost grav răniți, scrie bild.de.

La fața locului, serviciile de urgență au găsit doi angajați care au fost grav răniți de o explozie. Aceștia părăsiseră deja clădirea pe cont propriu. Cei doi angajați (26, 61 de ani) din Köln au fost tratați la fața locului de serviciul de salvare și de un medic de urgență și apoi au fost transportați cu elicopterul la spitalele de accidente din apropiere.

„Clădirea afectată a fost grav avariată de incident, motiv pentru care nu a mai fost posibilă intrarea serviciilor noastre de urgență”, raportează șeful pompierilor. „Am deconectat doar alimentarea cu energie electrică a clădirii”. De asemenea, au fost mobilizați consilieri de urgență.

Departamentul de investigații criminale se află acum și el la fața locului. Investigațiile privind cauza exploziei sunt în curs de desfășurare. În prezent, nu există indicii privind o infracțiune penală, potrivit poliției. Oficiul pentru Sănătate și Securitate a fost solicitat să intervin ă.

La Troisdorf sunt fabricate componente mici, de mărimea vârfului unui deget, pentru a aprinde explozivii din rachete. Aici nu sunt produse rachete complete”.

La începutul lunii mai, o fabrică aparținând Diehl, care produce arme pentru Ucraina, a fost cuprinsă de flăcări. 160 de pompieri au încercat să țină sub control cel mai mare incendiu din Berlin din ultimii ani. Dar clădirea s-a prăbușit complet.

Guvernul german investighează suspiciunea că Rusia este responsabilă pentru incendiul de la fabrica din Berlin-Lichterfelde. Departamentul de investigații penale presupune că incendiul actual din Troisdorf a fost cauzat de un accident de muncă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Dobânzi cămătărești, de 180% pe an, impuse de magistrați statului român, fiindcă întârzie plata salariilor câștigate de un judecător care s-a pensiona…

2 E disperare mare, Rusia își retrage mercenarii „Brigada Ursul” din Burkina Faso și îi trimite să lupte în regiunea Kursk

3 Nicole Kidman spune că scenele erotice din noul ei film au făcut-o să se întrebe „Ce am făcut?”

4 Condamnat în România, Sorin Oprescu se lăfăie în Grecia, la restaurante de lux

5 Momentul în care un urs atacă o mașină pe Transfăgărășan. Animalul mușcă geamul unui pasager