EXCLUSIV/Ăsta ne dă lecţii de MORALĂ/VIDEO
Vă prezentăm dovada că toate discuţiile aruncate pe televiziuni de Dragnea şi Ponta sunt doar manipulări pentru proşti şi vizează, de fapt, arătarea pisicii în interiorul partidului pentru cei care vor să mişte în front.
”Eu nu mă simt un baron local şi nu m-am simţit niciodată un baron local, eu sunt un om simplu, care merge la Biserică, la Sfânta Liturghie, un om care face parte din comunitatea locală şi eu cred că noi comunităţile locale noi trebuie să ne decidem singuri soarta. Eu o să propun să desfiinţăm tot, vrem să ne întoarcem înapoi la epoca Stalin? Este o întrebare retorică”, declara acum o zi, cu seninătatea unui înger pesedist, preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Paul Stănescu. Cu o falsitate de o perversitate absolută. De jeg ascuns între fustele anonimatului. În fond, cine dracu a auzit de Olt? Olt înseamnă pentru România Ceauşescu. Cine mai este şi Stănescu ăsta?, s-ar întreba toţi.
Paul Stănescu este baronul absolut. Emblema PSD
Paul Stănescu, preşedintele Consiliului Judeţean, din 2008, şi al organizaţiei judeţene Olt a PSD, a învăţat, în 7 ani de şefie la cârma judeţului, cum se construieşte un CLAN.
Compus din:
Alexandru Stânescu, frate-DEPUTAT
Dan Ciocan, partener de afaceri-DEPUTAT
Emil Moţ, fiul ,,prietenei'', judecătoarea Mariana Moţ-DEPUTAT
Emil Moţ este fiul judecătoarei Mariana Sofia Moţ, judecătoare la Curtea de Apel Craiova. Despre judecătoarea Mariana Moţ şi preşedintele CJ Olt Paul Stănescu toată Slatina vorbeşte că sunt, de mulţi ani, foarte şi chiar extrem de buni prieteni, astfel că oltenii se aşteptau ca Moţ cel mic să fie răsplătit de neica Paul.
Cel de-al doilea curtean al lui Stănescu, Dan Ciocan, afacerist şi consilier judeţean pesedist, este, împreună cu fratele său, Cornel Ciocan, abonat la banii publici din Olt, dar şi din Capitală, prin foarte multe afaceri de construcţii şi de curăţenie. Mai mult, fratele candidatului la deputăţie, afaceristul Cornel Ciocan, a cărui firmă a câştigat mai multe licitaţii şi a derulat contracte de milioane de euro finanţate din fonduri publice şi europene în judeţul Olt, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală în formă continuată şi pentru refuz nejustificat de a prezenta organelor competente documentele legale şi bunurile de patrimoniu.
Cel de-al treilea om al lui Paul Stănescu, DEPUTAT în colegiul 7 Alexandru Stănescu, este chiar fratele său.Colegiul 7, adică în partea de sud a judeţului, din jurul oraşului Corabia. Zona respectivă este aleasă strategic, deoarece include locul de baştină al familiei Stănescu, comuna Vişina. De altfel, conform unor surse locale, din 2008, de când Paul Stănescu a ajuns şeful Consiliului Judeţean Olt, cele mai mari sume publice pentru diverse investiţii – majoritatea reparări ori asfaltări de drumuri, au fost direcţionate către această zonă. Mai mult, tatăl celor doi, Constantin Stănescu, este primar al comunei Vişina, din cadrul Colegiului 7, din anul 2004.
Alexandru Stănescu are 51 de ani, fiind cu patru ani mai mic decât şeful CJ Olt, şi are şi el afaceri extrem de bănoase.
Constantin Stănescu, tată-PRIMAR în comuna de baştină a Clanului, Vişina
Sorin Gigi Vlad, cumnatul deputatului Alexandru Stănescu-VICEPRIMAR în oraşul Corabia
Alex Florin Stănescu, fotbalist, fiul deputatului Alexandru Stănescu-CONSILIER la Ministerul Agriculturii
Ştefan Stănescu, fiu-şeful GAL-urilor din judeţul Olt. Grupurile de iniţiativă locală, prin intermediul cărora se accesează fondurile europene în mediul rural. Ştefan Stănescu exercită un control absolut asupra tuturor proiectelor.
Nepoţi, fini şi alte lighioane care ocupă funcţii de directori în deconcentrate.
Câţi parlamentari ai actualei majorităţi controlează CREDINCIOSUL Stănescu:
Deputaţi
1. Alexandru Stănescu
2. Dan Ciocan
3. Emil Moţ
4. Virgil Delureanu
5. Daniel Bărbulescu
6. Mitel Niculescu
Senatori
1. Darius Vâlcov
2. Mihai Niţă
Dovada că familia Stănescu este cu frică de Dumnezeu
Ştire difuzată de Digi 24 în data de 13 noiembrie 2014.
O familie din comuna Vișina se plânge că a ajuns să pregătească pomană unei rude decedate în ploaie şi în noroi.Şi asta pentru că, spun oamenii, primarul localităţii le-a interzis să meargă în căminul cultural. Iniţial, edilul fusese de acord să-i lase în căminul cultural, acolo unde se ţin de obicei pomenile.
„M-am dus împreună cu fratele celei decedate la domnul primar în birou, a fost foarte recalcitrant, foarte urât ne-a vorbit şi eu am întrebat domnule primar pentru ce nu am voie să fac mâncare acolo şi mi-a zis pentru că nu ai votat cu PSD”, a spus Ion Tutunaru.
Refuzaţi de primar, oamenii şi-au strâns lucrurile cu care veniseră la căminul cultural şi s-au mutat în curtea femeii decedate unde s-au apucat de gătit. Primarul are o altă explicaţie.
„A făcut nişte pomeni cum se face şi le-a luat la oamenii aia câte 2 milioane jumate, 3 şi i-a făcut lumea sesizare pentru treaba asta. deci nu mai are ce caută ca bucătar acolo. Intră cine vreau eu”, a spus Constantin Stănescu. Localnicii nu sunt însă de acord cu edilul.
Facem precizarea că primarul din Vişina este tatăl lui Paul Stănescu