Euro 2024. Austria a câştigat Grupa D după o victorie neaşteptată în faţa Olandei

Euro 2024. Austria a câştigat Grupa D după o victorie neaşteptată în faţa Olandei

Euro 2024, Germania . Selecţionata Austriei a câştigat Grupa D a Campionatului European de fotbal, în urma unei victorii surprinzătoare în faţa Olandei, cu scorul de 3-2 (1-0). Partida s-a disputat marţi, 25 iunie 2024, pe Olympiastadion din Berlin.

Austria câștigă o grupă infernală, cu Olanda, Franța și Polonia. FOTO FOTO UEFA EURO 2024

Austria câștigă o grupă infernală, cu Olanda, Franța și Polonia. FOTO FOTO UEFA EURO 2024

Franța și Olanda își aveau deja asigurată prezența în optimi înainte de ultima etapă, dar miza rămasă în joc era locul ocupat în grupă, potrivit digisport .

Marea surpriză este că Austria, căreia nimeni nu-i dădea șanse la așa ceva, a încheiat pe primul loc! Selecționata lui Ralf Rangnick va juca, astfel, cu echipa care încheie pe doi în Grupa F (Portugalia, Turcia, Cehia și Georgia).

După ce a făcut 1-1 cu Polonia la Euro 2024 , Franța, clasată pe doi, va juca tot cu ocupanta locului al doilea din Grupa E, din care fac parte România, Belgia, Slovacia și Ucraina.

Cât despre Olanda, acum va aștepta să afle pe ce loc se va afla în clasamentul celor care au încheiat pe trei. 4 din 6 echipe merg mai departe în acest mod, iar "Portocala Mecanică" nu poate fi depășită de mai mult de trei echipe.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii