„Este finanțată de ruși, această femeie nu știe pe ce lume trăiește!”

„Este finanțată de ruși, această femeie nu știe pe ce lume trăiește!”

Fostul președinte al Parlamentului European Martin Schulz susține că Diana Șoșoacă „este finanțată de ruși” și „nu știe pe ce lume trăiește”. Declarațiile incendiare au fost făcute într-o intervenție la DigiFM, în care a vorbit despre partidele extremiste din Europa.

Martin Schulz a vorbit despre Diana Șoșoacă că „această femeie nu știe pe ce lume trăiește” și „este finanțată de ruși”. El a asemănat-o cu președintele partidului AfD de extremă dreapta din Germania.

În replică, Diana Șoșoacă a declarat că îl va da în judecată pe Martin Schulz dacă nu își probează afirmațiile. Ea l-a acuzat pe Schulz că este un „nazisto-fascist” care „trăiește într-un lux extrem”.

„Dacă nu poate dovedi ceea ce m-a acuzat pe mine - că aș fi finanțată de Rusia -, atunci ne vom vedea în instanță. Îl anunț pe domnul Schulz că are 24 de ore să dovedească afirmațiile sale, dacă nu, îi voi formula plângere penală și-l voi acționa în judecată”, a declarat Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă, aleasă europarlamentar la alegerile de duminică , a participat marți la Ambasada Rusiei la un eveniment organizat de noul ambasador Vladimir Lipaev, potrivit G4Media.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii