„Este cu adevărat sfâșietor”: o femeie a fost găsită moartă la birou, după patru zile în care nu părăsise clădirea

„Este cu adevărat sfâșietor”: o femeie a fost găsită moartă la birou, după patru zile în care nu părăsise clădirea

O femeie din Tempe a fost găsită moartă la biroul său săptămâna trecută, la patru zile după ce a ajuns la serviciu fără ca nimeni să observe.

foto birou

O femeie a fost găsită moartă la birou, după patru zile în care a fost dispărută

Poliția din Tempe investighează moartea Denisei Prudhomme, în vârstă de 60 de ani, care a fost găsită moartă pe 20 august. Femeia lucra la clădirea de birouri a companiei Wells Fargo din Tempe. Clădirea de birouri nu este o bancă, ci un sediu local.

Într-o zi de vineri, în jurul orei 7 dimineața, Denise Prudhomme a intrat în biroul ei de la Wells Fargo, situat în Tempe, Arizona, iar mai apoi, femeia a fost găsită moartă în biroul ei patru zile mai târziu.

Prudhomme, în vârstă de 60 de ani, a fost declarată moartă de poliție marți, 20 august, la ora 16:55, a declarat Departamentul de Poliție din Tempe pentru Fortune . Ea nu mai ieșise din clădire de vineri. Deși ancheta este încă deschisă, poliția nu vede niciun indicator „evident” de crimă, au explicat ofițerii.

Ofițerii au adăugat că familia lui Prudhomme a fost anunțată de moartea acesteia. Cauza rămâne neclară, iar medicului legist nu a răspuns la solicitările jurnaliștilor de la Fortune.

Solicitat pentru comentarii, Wells Fargo a transmis Fortune aceeași declarație pregătită împărtășită cu alte puncte de vânzare. „Suntem profund întristați de pierderea colegei noastre, Denise Prudhomme”, a declarat compania, adăugând că este „angajată față de siguranța și bunăstarea forței noastre de muncă”.

Wells Fargo a continuat: „gândurile noastre se îndreaptă către familia ei și către cei dragi, și suntem în contact pentru a ne asigura că sunt bine susținuți în această perioadă dificilă”. Compania a adăugat că revizuiește „procedurile interne” și pune la dispoziția celor afectați consilieri.

Este de înțeles că angajații sunt zguduiți. „Este cu adevărat sfâșietor și mă gândesc: Ce s-ar întâmpla dacă aș sta acolo?”, a declarat un angajat pentru postul local de televiziune KPNX. „Nimeni nu m-ar verifica?” Într-adevăr, tragedia unei lucrătoare care este găsită la biroul ei la aproape cinci zile după ce a ajuns la serviciu pare atât de insensibilă din punct de vedere corporatist, încât intră în domeniul suprarealistului.

Se pare că biroul lui Prudhomme se afla la etajul al treilea al clădirii, departe de un culoar principal. Acolo a fost găsită, potrivit USA TODAY. Explicând de ce a fost nevoie de patru zile pentru a descoperi cadavrul, Wells Fargo a declarat că biroul lui Prudhomme era situat într-o „zonă foarte slab populată”.

Securitatea clădirii a sunat la departamentul de poliție marți, după ce săptămâna era în plină desfășurare. Potrivit relatărilor angajaților raportate de KPXN, un coleg l-a găsit pe Prudhomme după ce mai multe persoane au raportat că au simțit un miros neplăcut. Deși majoritatea angajaților lucrează de la distanță, clădirea este dotată cu personal de securitate permanent, potrivit publicației.

Asta este partea înfricoșătoare. Aceasta este partea neliniștitoare ”, a declarat angajatul pentru o publicație locală despre privirea închisă. „Este neglijență într-o anumită măsură”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Turcia va fi goală în câțiva ani. M-am simțit furat la fiecare pas” / Ce îi nemulțumește pe turiști

2 Topul persoanelor fizice care au cele mai mari datorii la ANAF. Pe primul loc se află un bucureștean, care are de plătit o sumă uriașă

3 Nouă ipoteză privind cauza distrugerii avionului F-16 ucrainean. Nu ar fi fost lovit de o rachetă Patriot

4 Cine erau cei 6 ostatici găsiți morți de IDF într-un tunel din Gaza. Au fost împușcați în cap cu puțin timp înainte să fie recuperați

5 Momentul în care un avion de luptă ucrainean din epoca sovietică lansează bombe cu planare asupra podurilor din Kursk