„Era ca un copil într-un magazin cu dulciuri”

„Era ca un copil într-un magazin cu dulciuri”

Bill Gates era „ca un copil într-un magazin de dulciuri” cu tinerele aflate în practică la Microsoft, motiv pentru care acestora li s-a interzis să rămână singure cu el, scrie o jurnalistă într-o carte ce va fi lansată în perioada următoare.

Conform dezvăluirilor făcute în cartea scrisă de jurnalista de la New York Times, Anupreeta Das, infidelitatea lui Gates a determinat-o pe Melinda să pună capăt căsniciei de peste două decenii.

În cartea „Billionaire, Nerd, Savior, King: Bill Gates and His Quest to Shape Our World” ce va fi lansată în perioada următoare, jurnalista susține că mariajul dintre Bill și Melinda Gates a ajuns la final în 2019, când conexiunea lui cu pedofilul Jeffrey Epstein a ieșit la iveală. Totodată, ea precizează fosta soție a acestuia a fost mult timp furioasă din cauza escapadelor partenerului ei și chiar a ajuns să reorganizeze personalul care se ocupa de securitate, deoarece simțea că partenerul ei este încurajat să „calce strâmb”.

Jurnalista povestește în această carte cum fondatorul Microsoft a ratat șansa de a se căsători cu o antreprenoare în domeniul tehnologiei, înainte de a păși în fața altarului cu Melinda.

Potrivit acesteia, el și Ann Wimblad au petrecut un sfârșit de săptămână la cabana ei. Dacă ea spera să-l curteze și să-l convingă să o ia de soție, fondatorul Microsoft a fost preocupat să citească biografia lui Henry Ford. În ciuda acestui fapt, Gates și-a convins soția, Melinda French Gates, să-i permită să o viziteze pe Winblad singur pentru un weekend pe an la aceeași cabană. Aranjamentul bizar a fost una dintre multele ocazii în care Gates a avut contacte nepotrivite cu femei, scrie Das.

Ea susține, de asemenea, că Gates înșelat-o pe Melinda în repetate rânduri și că „era ca un copil într-un magazin cu dulciuri” când venea vorba despre tinerele aflate în internship la Microsoft, motiv pentru care li s-a interzis acestora să rămână singure cu el.

Melinda Gates a vorbit despre divorțul de Bill Gates

Melinda și Bill Gates au depus actele de divorț în mai 2021, iar patru luni mai târziu, acesta a fost finalizat.

”Am avut motive care m-au determinat să nu mai stau în acea căsnicie.”, a spus Melinda, în cadrul interviului pentru revista Fortune, potrivit People.

”Toată situația aceasta cu Covid, însă, mi-a oferit intimitatea de care aveam nevoie pentru a face ceea ce trebuia să fac. A fost necrezut de dureros, în numeroase moduri, dar am avut intimitate să trec prin asta.”, a mai dezvăluit fosta soție a lui Bill Gates.

Bill And Melinda Gates Awarded Fulbright Prize For Int'l Understanding WASHINGTON - OCTOBER 15: Microsoft Corporation Chairman Bill Gates (L) and his wife Melinda attend a ceremony presenting them with the 2010 J. William Fulbright Prize for International Understanding at the Library of Congress October 15, 2010 in Washington, DC. The Fulbright Prize recognized the Gates' philanthropic work through the Bill and Melinda Gates Foundation and their work and charitable contributions in improving the health and education opportunities of people around the globe. (Photo by Win McNamee/Getty Images)

French Gates are trei copii cu fostul soț - Jennifer, în vârstă de 25 de ani, Rory, de 23 și Phoebe, de 19 ani.

”Singura mea preocupare a fost, evident, să-i protejez, să-i ajut să treacă prin acest proces. Și am reușit să rămânem uniți.”, a mai mărturisit ea.


Citește și:

populare
astăzi

1 O americancă stabilită în România, în stare de șoc: „În România găsești peste tot, în SUA nu se întâmplă așa”

2 Cea mai bună dovadă că sfârșitul lumii este aproape...

3 Procurorii DNA l-au reținut pe șeful Poliției Rutiere Maramureș

4 VIDEO War fashion / Un cecen capturat de ucraineni în regiunea Kursk purta un hanorac în valoare de 2.300 de dolari

5 Putin s-a enervat, a cerut împingerea imediată a ucrainenilor din Kursk și l-a întrerupt pe guvernatorul regiunii care făcea bilanțul teritoriului oc…