Enigmatica Melania Trump publică la toamnă o carte de memorii

Enigmatica Melania Trump publică la toamnă o carte de memorii

Melania Trump își va spune povestea în cartea de memorii programată să fie publicată în această toamnă. Fosta Primă Doamnă, care a fost în mare parte absentă în timpul campaniei soțului său, nu și-a spus niciodată propria poveste pe larg până acum.

Fosta Primă Doamnă Melania Trump va publica în această toamnă o carte de memorii, “Melania”, prezentată de biroul său ca fiind „o poveste puternică și inspirată a unei femei care și-a croit propria cale, a depășit adversitatea și a definit excelența personală”, scrie The Guardian .

Este prima carte de memorii a Melaniei Trump, care a fost mai mult absentă în timp ce soțul ei, fostul președinte Donald Trump, încearcă să revină la Casa Albă.

Cartea va fi publicată de editura Skyhorse, care a publicat cărți ale unor susținători ai lui Donald Trump precum fostul primar al orașului New York Rudolph Giuliani și avocatul Alan Dershowitz. Skyhorse a colaborat, de asemenea, cu candidatul unei terțe părți, Robert F Kennedy Jr. Unele cărți Skyhorse includ prefețe scrise de Steve Bannon, aliatul lui Trump.

Potrivit biroului său, cartea de memorii va fi disponibilă în două versiuni: o ediție de colecție de 150 de dolari, de 256 de pagini, „în întregime color, cu fiecare exemplar semnat de autoare”, și o ediție de memorii, de 304 pagini, inclusiv 48 de pagini de fotografii inedite. Cartea este cotată la 40 de dolari, iar edițiile semnate costă 75 de dolari.

Cartea de memorii nu are încă stabilită o dată de lansare.

Fosta Primă Doamnă „invită cititorii în lumea ei, oferind un portret intim al unei femei care a trăit o viață extraordinară”, se arată în prezentarea volumului. „Melania include povești personale și fotografii de familie pe care nu le-a mai împărtășit niciodată cu publicul”.

O figură enigmatică

Melania Trump, a treia soție a lui Donald Trump, a fost o figură enigmatică de când soțul ei a anunțat că va candida la alegerile din 2016. Ea a încercat să își păstreze intimitatea chiar și atunci când a servit ca Primă Doamnă, concentrându-se pe creșterea fiului lor, Barron, și promovând inițiativa sa „Be Best” pentru a sprijini „sănătatea socială, emoțională și fizică a copiilor”.

Deși a apărut la evenimentul de lansare a campaniei soțului său pentru 2024 și a participat la seara de închidere a convenției naționale republicane de săptămâna trecută, Melania Trump a rămas departe de campanie.


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii