Elon Musk spune că nu i-a dat un Cybertruck lui Ramzan Kadîrov

Elon Musk spune că nu i-a dat un Cybertruck lui Ramzan Kadîrov

Miliardarul Elon Musk a declarat supărat că nu i-a dăruit liderului cecen Ramzan Kadîrov nicio mașină electrică Cybertruck.

Ramzan Kadirov cu mitraliera pe Cybertruck/ FOTO:X

Ramzan Kadirov cu mitraliera pe Cybertruck/ FOTO:X

„Chiar sunteți atât de retardați încât să credeți că am donat un Cybertruck unui general rus? Este uimitor”, a scris Musk pe rețeaua socială X pe care o deține, comentând postarea jurnalistului Seth Abramson.

Pe 17 august, Kadîrov a publicat pe canalul său de Telegram un videoclip în care apare conducând prin Groznîi un Cybertruck cu o mitralieră montată pe acoperiș.

Mașina electrică, a scris Kadîrov, a „primit-o de la onorabilul Elon Musk”, șeful companiei de mașini electrice Tesla. Cybertruck-ul, potrivit liderului cecen, „va fi trimis în curând în SVO (frontul din Ucraina n.r) ” și „va aduce multe utilități luptătorilor noștri”.

Kadîrov, cunoscut pentru apariţiile sale extravagante, a adus elogii atât autovehiculului, cât şi CEO-ului Tesla Motors, Elon Musk, pe aplicaţia de mesagerie Telegram, numindu-l pe cel din urmă "cel mai puternic geniu al timpurilor moderne" şi invitându-l în Cecenia.

”Aşteptăm viitoarele dvs produse care ne vor ajuta să încheiem operaţiunea militară specială”, a scris Kadîrov, folosind termenul oficial utilizat de Rusia pentru a se referi la războiul pe care l-a declanşat în Ucraina.

„Sunt confuz. Academia militară americană de la West Point tocmai l-a avut pe Elon Musk ca orator, când Musk furnizează vehicule pregătite pentru uz militar dușmanilor supuși sancțiunilor ai Americii? De ce nu este acesta cel mai mare subiect de dezbatere din America astăzi? De ce este West Point în relație cu un om care lucrează în mod deschis împotriva SUA?” a scris Abramson pe Twitter.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Pe asta cu corvetele ați văzut-o?

2 SISTEMUL e mai tare? / judecătoarea Jderu din dosarul în care se judeca contestațialui Coldea față de controlul judiciar a fost înlocuită!

3 „Am văzut ce nu se mai vede în Franța”

4 Cu cine a confundat germanul ăsta România?

5 Ce se întâmplă în Germania? / Interceptări telefonice, acte de sabotaj și un complot de asasinat