Elena Rybakina, boicotată de jurnaliști la Roland Garros, după atitudinea răutăcioasă din meciul trecut

Elena Rybakina, boicotată de jurnaliști la Roland Garros, după atitudinea răutăcioasă din meciul trecut

Jurnaliștii de la Roland Garros au boicotat-o pe Elena Rybakina, după victoria acesteia din turul secund de la Openul francez, cu Arantxa Rus. Kazaha nu a fost solicitată la conferința de presă, ca urmare a atitudinii superioare de la partida precedentă.

Elena Rybakina are o relație rece cu presa. Foto EPA EFE

Elena Rybakina are o relație rece cu presa. Foto EPA EFE

Jucătoarea de 24 de ani nu pune preț pe relația cu presa, astfel că întâlnirile cu ziariștii devin o corvoadă atât pentru ea, cât și pentru jurnaliști. Întrebările sunt fade, răspunsurile sunt pe măsură, astfel că deseori conferințele se încheie cu un gust amar pentru cele două părți. Așa că, după ultima ”confruntare”, în care au fost certați de Elena Rybakina, reprezentanții presei au ales să îi dea o lecție. După victoria de ieri , 6-3, 6-4 cu Arantxa Rus, numărul 4 mondial nu a fost solicitat de presă pentru conferința de presă, jurnaliștii alegând să o ignore.

Relația rece cu presa este confirmată de dialogul avut de Rybakina după confruntarea cu Minnen, din primul tur. Campioana de la Wimbledon 2022 s-a arătat plictisită de întrebările reporterilor, pe care le considera prea simple sau repetitive. Iată cum au decurs discuțiile dintre cele două părți, potrivit Eurosport.

Dialog plictisitor cu jurnaliștii

Reporter 1: Cum te simți din punct de vedere fizic în comparație cu anul trecut, când a trebuit să te retragi după al doilea meci? Condițiile meteo au afectat în vreun fel planul tău de joc?

Elena Rybakina: Nu m-au afectat în niciun fel. Știu cum să joc în diferite condiții. Cu siguranță sunt mai bine din punct de vedere fizic decât anul trecut. Nu știu, oameni buni, întrebările sunt cam la fel, deci nu știu ce să mai spun.

Reporter 2: Cum te simți să joci cu acoperișul tras pe acel teren (n.r. Rybakina a jucat pe Suzanne-Lenglen)?

Elena Rybakina: La fel ca în anii trecuți.

Reporter 2: Ai ajuns aici în sferturile de finală, ai câștigat deja un titlu de Grand Slam (n.r. la Wimbledon), deci știi cum este să ai un mare șlem. Care sunt lucrurile de care crezi că ai nevoie să câștigi un titlu la Roland Garros?

Elena Rybakina: Sunt lucruri de bază, trebuie să muncești mult, să faci toate lucrurile pe care de obicei nu vrei să le faci. Întrebări simple, răspunsuri simple. Deci oameni buni, mai aveți ceva?

Reporter 3: Cred că asta e prima dată când porți un echipament de la Yonex.

Elena Rybakina: Nu, și anul trecut am purtat echipamentul de la Yonex.

Reporter 3: Ce te-a decis să porți aceste culori și care este procesul prin care alegi echipamentul?

Elena Rybakina: Aceste culori? Nu eu le-am ales, brandul le-a ales pentru mine, deci, mai aveți întrebări?

Rybakina va juca sâmbătă, în turul 3, cu Elise Mertens, jucătoare pe care o domină la întâlnirile directe: 4 victorii din 5 meciuri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii