Edward Iordănescu, psiholog și selecționer: surpriza sa pentru jucători înainte de România – Olanda

Edward Iordănescu, psiholog și selecționer: surpriza sa pentru jucători înainte de România – Olanda

Edward Iordănescu (46 de ani) a câștigat definitiv încrederea publicului după parcursul României la Euro 2024. Chiar dacă naționala s-a calificat la turneul final, în noiembrie 2023, această performanță a fost pusă de mulți pe seama norocului proverbial din familia Iordănescu. Acum însă, după rezultatele din Germania, majoritari sunt cei care s-au convins că prima reprezentativă are un tehnician cu adevărat competent pe bancă.

Marin și Hagi au savurat orele de relaxare. FOTO: Facebook / Echipa națională de fotbal a României

Marin și Hagi au savurat orele de relaxare. FOTO: Facebook / Echipa națională de fotbal a României

Iar Edward Iordănescu chiar a progresat, odată cu naționala României. Pentru că începutul mandatului său a fost catastrofal, cu o retrogradare în Liga C a națiunilor. Apoi însă, treptat, a început ascensiunea care ne-a adus acum în fața unui meci din optimile Euro 2024: România – Olanda (2 iulie, 19.00, Pro TV).

În pregătirea acestui duel, de la Munchen, selecționerul, un bun psiholog, a luat decizia de a le oferi jucătorilor prilejul unei relaxări. Așa cum s-a întâmplat și înaintea partidei cu Slovacia (1-1), când internaționalii români au petrecut câteva ore în compania celor dragi, părăsind programul strict din cantonament.

Acum, înainte de România – Olanda, potrivit paginii de Facebook a primei reprezentative, Ianis Hagi și compania au primit liber, după antrenamentul de dimineață, până diseară. Fotbaliștii vor petrece timpul alături de cei dragi, iar la ora 18.00 sunt așteptați înapoi la hotel.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii