Edi Iordănescu, răbufnire înainte de meciul cu Belgia: „Vă implor, nu deschideți subiectul”

Edi Iordănescu, răbufnire înainte de meciul cu Belgia: „Vă implor, nu deschideți subiectul”

România joacă în această seară de la ora 22.00 împotriva Belgiei, iar selecționerul Edward Iordănescu a declarat cu o zi înainte de marea partidă că gândul său stă numai la acest meci.

Iordănescu vrea să conducă naționala către o calificare în optimi la Euro 2024. Foto Sportpictures

Iordănescu vrea să conducă naționala către o calificare în optimi la Euro 2024. Foto Sportpictures

Antrenorul a fost întrebat despre ofertele pe care acesta le-a primit în ultima perioadă, contractul său cu FRF expirând după ultimul joc al naționalei la Euro 2024. „N-am nicio ofertă!”, a reacționat Edi Iordănescu, care a completat: „Nu am absolut nicio ofertă! Și chiar dacă cineva ar fi fost interesat de mine nu m-ar fi interesat. Este un subiect pe care vă implor să nu-l mai deschidem atâta timp cât suntem aici! Ne întoarcem acasă și avem timp să discutăm de toate”, a completat selecționerul.

„Ne place aici și vrem să mai stăm! Deci trebuie să mai așteptați pentru discuția asta. Gândul meu e doar pentru echipa națională !”, a mai spus Edi Iordănescu, care nu și-a prelungit contractul cu FRF deși conducătorii federației i-au dat chiar și un ultimatum.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii