Ea este noua iubită a lui Alibec...

Ea este noua iubită a lui Alibec...

Denis Alibec a făcut o nouă cucerire! Aflat în vacanță în Santorini, atacantul naționalei a postat la InstaStories o fotografie în care apare alături de noua sa iubită. Este vorba despre Anca Surdu, dublă campioană mondială la gimnastică aerobică.

​Chiar dacă pe plan profesional lucrurile stagnează, în plan amoros Denis este împlinit. Fotbalistul în vârstă de 33 de ani este liber de contract după despărțirea de Muaither SC, o echipă din Qatar, iar acum își caută echipă.

Alibec are câteva oferte din Superligă, însă este în discuții avansate cu o echipă din a doua ligă din Turcia, Kocaelispor. Momentan, sportivul nu-și dorește să revină în campionatul românesc și speră să prindă un contract în Europa.

Până atunci se bucură de plajă și soare alături de frumoasa lui parteneră. Anca Surdu are 33 de ani și este din Constanța.

Blonda cu ochi albaștri este dublă campioană mondială, la „Trio Feminin”, la gimastică aerobică. În prezent, Anca este antrenoare personală și cochetează și cu modellingul. Tânăra are și un blog unde promovează un stil de viață sănătos și postează rețete și antrenamente.

„Am pășit prima oară într-o sală de gimnastică la vârsta de 4 ani, aveam destul de multă energie iar parinții mei au fost de acord să o consum într-un mod mai productiv. Însă nu putem să vorbim încă de performanță la o vârstă atât de fragedă. La 14 ani am descoperit gimnastica aerobică și m-am îndrăgostit din prima clipă de modul în care sunt îmbinate exercițiile de dificultate, grația mișcării și acompaniamentul muzical, drept pentru care am avut o ascensiune destul de rapidă. După aproximativ un an, am fost selectată să fac parte din lotul național de juniori, în cadrul căruia am caștigat numeroase medalii pe plan mondial și european.Adevărata provocare a fost când am împlinit vârsta de 18 ani și am trecut la categoria seniori, fiind componentă a lotului național de seniori. A urmat cea mai frumoasă dar și cea mai grea perioadă din cariera de gimnastă. În timp, după multă muncă și câteva eșecuri, au început să apară rezultatele și am adăugat la palmaresul meu medalii după medalii. Concursul din Cancun, Mexic, a reprezentat punctul culminant al carierei mele de gimnastă. Cu trei medalii la Campionatul Mondial, două de aur (trio și grup) și una de argint (echipe), m-am simțit împlinită. Așa că am decis că e timpul să merg mai departe, să visez alt vis”, scrie pe blogul fostei gimnaste.

Nu se știe de cât timp Denis și Anca formează un cuplu, însă cei doi și-au oficializat relația pe Instagram, în timpul vacanței din Santorini.

Anca are peste 127.000 de urmăritori pe contul de Instagram, acolo unde adoră să pozeze provocator și-n ținute sexy.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Să vă fie rușine! Mori de foame sau ce?” / O rusoaică de lângă Belgorod a surprins forțele armate ruse în timp ce îi jefuiau casa

2 „Doamne-ajută să nu-mi iau nicio țeapă!” / Experiența spirituală trăită de Mircea Bravo la Eforie Nord

3 Asta e Rusia, oameni buni... Un fost prizonier de război ucrainean descrie torturile la care a fost supus timp de aproape doi ani în închisorile din c…

4 Bărbat din Cluj, păcălit prin „metoda șmen”. A rămas fără 2.000 de euro după ce un necunoscut l-a abordat pe stradă, în plină zi

5 „Ați vrut agitație? / Iat-o!” Cum au complotat ofițeri FSB ca să semene discordie în Statele Unite