După despărţirea de Alexia Eram, Mario Fresh a fost surprins în compania unei tinere. Ar fi prietenă cu fosta sa iubită

După despărţirea de Alexia Eram, Mario Fresh a fost surprins în compania unei tinere. Ar fi prietenă cu fosta sa iubită

Mario Fresh, fostul partener al Alexiei Aram, a fost văzut în Bucureşti în compania unei domnişoare blonde, la scurtă vreme după ce a revenit din vacanţa din Dubai.

Mario Fresh a ieşit la plimbare cu o prietenă a fostei sale iubire. Foto Instagram Mario Fresh

Mario Fresh a ieşit la plimbare cu o prietenă a fostei sale iubire. Foto Instagram Mario Fresh

Potrivit CANCAN , după despărţirea de fiica Andreei Esca, Mario Fresh nu pierde vremea. Revenit în ţară recent după o vacanţă petrecută în Dubai împreună cu părinţii, el a fost fotografiat, în Bucureşti, alături de o tânără blondă, Bianca, despre care aceeaşi sursă afirmă că ar fi prietenă cu fost sa iubită, Alexia Eram .

După o relaţie lungă, despărţirea celor doi i-a luat prin surpindere pe toţi, iar în ultima vreme fiecare dintre ei s-a afişat cu un alt partener.

„Salutare tuturor! Vreau să clarific zvonurile care au circulat în ultima vreme. Da, este adevărat că eu și Alexia am decis de comun acord să ne despărțim. A fost o decizie dificilă pentru amândoi, dar am realizat că este cea mai bună pentru noi în acest moment. Vreau să subliniez că nu există resentimente între noi, din contră, ne respectăm și ne dorim binele unul altuia. Relația noastră va rămâne una bazată pe respect și prietenie. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și pentru că ați fost alături de noi pe acest drum. Apreciez foarte mult înțelegerea și discreția voastră în această perioadă”, a scris Mario Fresh pe reţelele de socializare despre despărţirea de Alexia Eram.

Zilele acestea, el a fost văzut în Bucureşti cu o domnişoară blondă, Bianca, pe care încerca din răsputeri să o impresioneze în timp ce o plimba cu maşina, apăsând destul de tare pedala de acceleraţie. Se zvoneşte că tânăra ar fi prietenă cu fosta sa iubită, Alexia Eram numărându-se printre urmăritorii pe Instagram ai blondinei.

Deşi, la rândul ei, fiica Andreei Esca a ieşit la cumpărături însoţită de cineva, ea spune că în această perioadă se concentrează mai mult pe cariera sa, mai ales că recent şi-a lansat propriul brand de haine, pe care l-a numit „Margot”.

„Margot este numele meu și mi-a plăcut ideea de a crea ceva din suflet, în jurul lui. Când eram mică, mă prezentam mereu «MARGO» și chiar dacă în timp am ajuns să-mi folosesc doar primul prenume, Alexia, Margot mi se pare că are mai mult din romantismul firii mele, parcă mă descrie mai bine, și atunci, de ce să nu îmi reprezinte brandul?!”, a declarat Alexia Eram pentru alistmagazine.ro.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Imagini care dau de gândit din Ucraina...

2 „Cel mai rău scenariu posibil pentru Rusia” / Prințul saudit refuză invitația la summitul BRICS și scade prețul petrolului

3 VIDEO „Puiu” a murit la doar 53 de ani!

4 Foarte interesante amănunte...

5 Noi dezvăluiri despre „afacerea Nordis”