Dumnezeu NU doarme/MORTUL lui Dragnea a CÂȘTIGAT la LOTERIE

Dumnezeu NU doarme/MORTUL lui Dragnea a CÂȘTIGAT la LOTERIE

Romică Părpălea, denunţătorul lui Liviu Dragnea în dosarul "Fraudă la Referendum", despre care vicepremierul afirma că ”este mort din anul 1991”, este unul dintre câştigătorii Loteriei fiscale, cu un bon de 6,3 lei, relatează Mediafax.

Romică Părpălea a postat pe Facebook poza cu biletul câştigător de la prima extragere a Loteriei fiscale. Bonul, în valoare de 6,3 lei, este emis în data de 7 februarie la o unitate de pe strada Constantin Brâncoveanu din oraşul Alexandria. Pe bonul fiscal apare că Părpălea a cumpărat o pâine albă de 300 de grame.

 ”Eu l-am denunţat pe Liviu Dragnea. Deocamdată sunt viu (...) Să ştie şi domnul Dragnea, eu am făcut plângerea penală şi sunt în viaţă deocamdată. Nu îmi este teamă de el. Eu încă sper că suntem într-un stat democratic”, spunea atunci bărbatul. La momentul respectiv, Liviu Dragnea a spus că denunţul a fost făcut de “un teleormănean mort din 1991”

Instanţa supremă a înregistrat în 7 octombrie 2013 dosarul "Fraudă la referendum", în care au fost trimişi în judecată Liviu Dragnea şi alte 74 de persoane, iar judecarea cauzei a început în 15 noiembrie 2013.

Liviu Dragnea, secretar general al PSD la data faptelor, a fost trimis în judecată pentru infracţiunea de folosire a influenţei sau autorităţii de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, Liviu Dragnea, "cu ocazia organizării şi desfăşurării referendumului din 29 iulie 2012, a uzat de influenţa şi autoritatea sa în partid în scopul obţinerii unor foloase nepatrimoniale de natură electorală, necuvenite, pentru alianţa politică din care făcea parte partidul reprezentat de inculpat, şi anume îndeplinirea cvorumului de participare cu ajutorul voturilor obţinute în alte condiţii decât cele legale".

Anchetatorii susţin că Dragnea a fost susţinut în fraudarea referendumului de 74 de preşedinţi şi membri ai unor secţii de votare din localităţi din judeţele Teleorman, Vrancea, Gorj şi Olt. Aceştia au fost trimişi în judecată pentru falsificare, prin orice mijloace, a documentelor de la birourile electorale şi introducerea în urnă a unui număr suplimentar de buletine de vot decât cele votate de alegători, infracţiuni comise sub forma autoratului, complicităţii sau a instigării.

La termenul din 30 martie, instanţa supremă a amânat pentru 22 aprilie dezbaterile finale în acest dosar, pentru a fi audiaţi doi martori şi patru inculpaţi care au spus că vor să facă noi declaraţii.




populare
astăzi

1 Informații care dau fiori...

2 ALERTĂ România, condamnată să-i plătească 85 de milioane de euro plus dobânzi fostului proprietar rus al rafinăriei RAFO Onești

3 VIDEO Priviți ce „drăcovenie” au scos americanii din „cutia cu maimuțe”

4 Dau și ceilalți? / O mare navă rusă s-a scufundat în Mediterană după o explozie la sala motoarelor / „Ursa Major” era „strategică” pentru Rusia

5 Băiatul lui Ștefan Bănică Jr. povestește cum a fost bătut și umilit: „Mi-a dat pumni în burtă, apoi se lua de mine: de ce plângi, ești fetiță?”