DULCEAȚĂ DE CĂPȘUNI. Rețetă rapidă și modernă

DULCEAȚĂ DE CĂPȘUNI. Rețetă rapidă și modernă


DULCEAȚĂ DE CĂPȘUNI. Rețetă rapidă și modernă / FOTO: divahair.ro

DULCEAȚĂ DE CĂPȘUNI. Preparare:

Amestecă zahărul si căpşunile intr-un vas adânc şi incălzeşte la foc, aproximativ 5 minute, până când sosul rezultat este limpede. Ia de pe foc si incorporează zeama de lămâie, apoi acoperă cu o cârpş sau un prosop, uşor, fără să strângi si lasă să se odihnească peste noapte.

In ziua următoare, pregăteşte totul pentru a pune dulceaţa de căpşuni la borcane. Dă in clocot apa dintr-un vas adanc si sterilizeaza borcanele si capacele, cam 5 minute. Stinge focul, dar lasa borcanele si capacele in apa fierbinte pana cand esti gata sa le folosesti.

Citește articolul integral pe divahair.ro.


Citește și:

populare
astăzi

1 Pe asta ați citit-o?

2 Putin: „NATO a decis să intre în război cu Rusia” / Textul integral al declarației președintelui rus. Este România amenințată?

3 Frate, ce țară e asta? / Economist rus: Pentru unele familii sărace din Rusia, bărbații sunt mai prețioși morți decât vii

4 Foarte interesant!

5 „Un pas foarte mare spre începerea celui de-al Treilea Război Mondial”. Reacția Rusiei după ce Biden a permis Ucrainei să utilizeze rachete americane