Dronele ucrainene au lovit un depozit de petrol din Rusia. O filmare arată rezervoarele cuprinse de flăcări

Dronele ucrainene au lovit un depozit de petrol din Rusia. O filmare arată rezervoarele cuprinse de flăcări

Dronele ucrainene au provocat incendii la mai multe rezervoare ale depozitului de petrol Glubokinskaia din regiunea Rostov, Rusia, au raportat miercuri mai multe canale rusești de Telegram, conform Reuters, scrie Ziare.com.

Guvernatorul din Rostov, Vasili Golubev, a declarat într-o postare pe Telegram că patru drone lansate de Ucraina au fost distruse deasupra regiunii, dar nu a menționat un atac asupra unui depozit de petrol.

"În jurul orei 03:00 (ora Moscovei), patru UAV-uri au fost doborâte în regiunea Rostov. Potrivit datelor preliminare, nu există victime. Informaţia este în curs de clarificare", a scris el pe canalul său Telegram.

Reuters nu a putut verifica în mod independent rapoartele, iar Ucraina nu a făcut niciun comentariu imediat.

O înregistrare video postată de localnici arată mai multe rezervoare în flăcări la depozitul de petrol, potrivit Ukrainskaia Pravda.

Acesta ar fi al doilea depozit de petrol din regiunea Rostov, lovit de dronele ucrainene. La 3 august, în urma unei operaţiuni a Serviciului de informaţii al apărării din Ucraina, a fost lovit cu drone un alt depozit de carburanţi şi lubrifianţi din regiunea Rostov, aparţinând uzinei Atlas, reaminteşte Ukrainskaia Pravda.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire epocală în Sarmizegetusa Regia: templul pictat al dacilor, dezvelit după două milenii

2 Blonda prezentă alături de șeful Telegram în momentul arestării sale în Franța a aprins imaginația internauților

3 O înregistrare video a Forțelor Aeriene Ucrainene ar fi dezvăluit din greşeală poziţia unui avion de vânătoare F-16

4 Rușii au adus la Kursk 30.000 de militari și încearcă să creeze un inel în jurul forțelor Ucrainei. Gen. Sîrskîi mai spune că în Donbas situația e foa…

5 Cine mai crede ca SUA n-ar merge până la capăt alături de Israel în orice conflict să se uite peste cifrele astea...