Dramă pentru FCSB în Ghencea. Petrolul smulge egalul în prelungiri, după ce a jucat o oră în superioritate

Dramă pentru FCSB în Ghencea. Petrolul smulge egalul în prelungiri, după ce a jucat o oră în superioritate

FCSB a terminat la egalitate cu Petrolul Ploieşti, 1-1 (1-0), sâmbătă seara, pe Stadionul Steaua, într-un meci din etapa a 10-a a Superligii de fotbal.

FCSB - Petrolul, încheiat la egalitate. Foto Facebook

FCSB - Petrolul, încheiat la egalitate. Foto Facebook

FCSB a deschis scorul rapid, prin Alexandru Băluţă (3), dar a rămas în zece oameni după eliminarea lui Mihai Popescu (29), pentru lovirea cu cotul a lui Alexandru Tudorie, la un duel aerian.

FCSB a cedat deliberat terenul, astfel că Petrolul a avut posesia, dar fără a pune probleme la poarta lui Ștefan Târnovanu. Pe final, portarul roș-albaștrilor și al naționalei a fost protagonistul unor faze penibile, când a tras de timp chiar și după ce a luat galben, pentru ca în al patrulea minut de prelungire, să greșească decisiv.

Ștefan Târnovanu, greșeală decisivă

Petrolul a dat lovitura după ce Ștefan Târnovanu a ieșit hazardat pe o centrare, a respins greșit, direct în capul lui Alexandru Tudorie, care a fost pe fază și a trimis din 6 metri în poarta goală. Cum portarul campioanei a fost încurcat de un adversar în săritură, VAR a verificat faza, dar a decis că golul a fost regulamentar.

S-a terminat 1-1, al doilea egal consecutiv în campionat pentru FCSB, în timp ce Petrolul rămâne neînvinsă de opt etape, în care a înregistrat trei victorii şi cinci egaluri. Campioana e pe locul 10, la 11 puncte de liderul U Cluj, și la 5 ”lungimi” de Petrolul, ultima echipă de pe locurile de playoff.

A fost ultima reprezentație a FCSB în Ghencea, roș-albaștrii urmând ca de joi să revină pe Arena Națională, odată cu primul meci din grupa Europa League, contra lui Rigas FS.

FCSB - Petrolul Ploieşti 1-1 (1-0)

Stadion Steaua - Bucureşti

Au marcat: Alexandru Băluţă (3)/ Alexandru Tudorie (90+4).

Cartonaş roşu: Mihai Popescu (FCSB, 29).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „E moț de curcan” / Corina Bud și-a uitat lenjeria intimă acasă și a oferit un spectacol de zile mari, chiar pe scenă. În fața a zeci de mii de oa…

2 „Da, am primit propuneri indecente. Mi s-au oferit şi bani şi celebritate”

3 Așa o fi?

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucrainenii ar fi atacat o bază militară din Rusia unde se află temutele rachete Satan. Militarii au abandonat totul și au fugit