Dragoș Dolănescu, vizită de doar câteva zile în România. Motivul pentru care a revenit în țară fiul lui Ion Dolănescu

Dragoș Dolănescu, vizită de doar câteva zile în România. Motivul pentru care a revenit în țară fiul lui Ion Dolănescu

Dragoș Dolănescu, fiul regretatului interpret de muzică populară Ion Dolănescu, a revenit în România pentru o perioadă scurtă de timp, după șase ani în care nu a mai călcat în țara natală.

Dragoș Dolănescu

Dragoș Dolănescu locuiește de mai mult timp în Costa Rica. Foto: Arhivă

În cele câteva zile petrecute în România, Dolănescu, în vârstă de 48 de ani, a mers la mormântul tatălui său și i-a dus flori. Fiul interpretului de muzică populară a revenit în țară pentru că a trebuit să-și refacă pașaportul și cartea de identitate.

N-am mai fost în România, din cauza pandemiei, apoi, fiind deputat în Costa Rica, am rămas acolo să ajut oamenii săraci, până mi s-a terminat mandatul. Am fost pentru câteva zile în România și pentru că mi-au expirat pașaportul și buletinul, a trebuit să le refac în regim de urgență, le mulțumesc mult celor care m-au ajutat.

Dar cel mai tare m-am bucurat să ajung la mormântul tatălui meu, din Cimitirul Bellu. Tata are acolo un cavou, în valoare de peste 10.000 de euro, din cea mai scumpă marmură. Am mers la cimitir aproape în fiecare zi, mi-a fost dor de el, m-am recules, i-am dus flori”, a declarat Dragoș Dolănescu.

Dragoș Dolănescu, care s-a născut în anul 1975, trăiește de mai mult timp în Costa Rica.

Citește continuarea pe Click.ro!

15 ani de la moartea celebrului Ion Dolănescu

Născut la 25 ianuarie 1944 în Perşinari, judeţul Dâmboviţa , Ion Dolănescu a murit în luna martie a anului 2009 . A avut numeroase duete cu solista Maria Ciobanu, dar și cu fiul lor, Ionuț Dolănescu.

Printre cele mai cunoscute melodii ale sale sunt: „M-am născut lângă Carpaţi”, „De când sunt pe-acest pământ”, „Mândro, când ne iubeam noi”, „Au, lele, vino-ncoa” (duet cu Maria Ciobanu) și „Face-m-aş privighetoare” (duet cu Maria Ciobanu).

Ion Dolănescu a avut trei mari iubiri: Iustina Băluțeanu, Maria Ciobanu și Margarita Valenciano.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai competentă funcționară din România, cu funcții în mai multe ministere, e șefa CA al Romarm și a luat de la Transelectrica 930.000 lei

2 Lovitura nimicitoare prin care ucrainenii l-ar decapita pe Putin. „Ar fi o nouă surpriză militară, mult mai devastatoare”

3 Un general american, uluit de ce a văzut în regiunea rusă Kursk: Chinul lui Putin dezvăluit

4 Cea mai neagră perioadă pentru Rusia de când a invadat Ucraina: 25% din totalul avioanelor MiG-31K ar fi deja inutilizabile

5 „Mâine strângem mieii. Dacă ar trebui să trăim din banii ăștia, m-aș sinucide” / Interceptări incendiare în dosarul fraților Tate