Dragomir atacă Ucraina cu ocazia Euro 2024: „Singurii care nu ne-au vrut în UE!“. Moderatorul, enervat și el VIDEO

Dragomir atacă Ucraina cu ocazia Euro 2024: „Singurii care nu ne-au vrut în UE!“. Moderatorul, enervat și el VIDEO

A trecut o săptămână de la marele meci România – Ucraina, scor 3-0, însă, în continuare, la noi se vorbește cu patos despre victoria entuziasmantă de la Munchen. Din păcate, unele discuții au ieșit din sfera fotbalului. La acest capitol, primul care a dat tonul unui derapaj a fost Ionel Ganea, după cum Adevărul a arătat aici.

Dumitru Dragomir. CAPTURA YOUTUBE

Dumitru Dragomir. CAPTURA YOUTUBE

Acum, la emisiunea „Max Profețiile lui Mitică“, realizată de Horia Ivanovici pentru „Fanatik“, dialogul a deviat, încă o dată, de la fotbal. Moderatorul emisiunii s-a arătat deranjat de faptul că presa din Ucraina ne-a luat peste picior și a catalogat jucătorii României drept niște „gâini“. Atât i-a trebuit lui Dumitru Dragomir! Auzind despre ce au scris ucrainenii, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal s-a dezlănțuit.

Ce a declarat Dumitru Dragomir despre Ucraina?

*Ce, am ouat pe teren, de ne spun că suntem găini? Sunt ziarişti ca şi voi. Ei văd într-un anumit fel. Problema naţionalistă nu dispare la nicio ţară din lume.

*Suntem găini, deşi găinile nu sunt galbene. Ei erau tot în galben. Ei sunt puicuţele noastre. Ce respect, fratele meu? Când am intrat în comunitatea europeană (n.r. – Uniunea Europeană), ei au fost singurii care s-au opus!

VEZI DIALOGUL IVANOVICI - DRAGOMIR DESPRE UCRAINA

Clasament jpg

Reporterul „Adevărul“, Paul Cirican, un jurnalist cu peste două decenii de experiență, prezent la mai multe competiții majore de-a lungul anilor, va transmite din Germania. De acolo, va realiza reportaje și va urmări parcursul tricolorilor la turneul final.

Când și unde joacă România la Euro 2024, în grupa E

*17 iunie: ROMÂNIA – Ucraina 3-0 (Munchen), Belgia – Slovacia 0-1 (Frankfurt)

*21 iunie: Slovacia – Ucraina 1-2 (Dusseldorf)

*22 iunie: Belgia – ROMÂNIA 2-0 (Koln)

*26 iunie: Slovacia – ROMÂNIA (Frankfurt, 19.00), Ucraina – Belgia (Stuttgart, 19.00)

Pro TV, Pro Arena și platforma VOYO transmit Campionatul European din Germania. Echipa de comentatori va fi formată din Cristian Pintea, Ion Alexandru, Mihai Dedu și Andrei Grecu.

Lotul României

*Portari: Niță (Gaziantep), H. Moldovan (Atletico Madrid), Târnovanu (FCSB)

*Fundași: Rațiu (Rayo Vallecano), Mogoș (CFR Cluj), Drăgușin (Tottenham), Racovițan (Rakow), Rus (Pafos), Nedelcearu (Palermo), Burcă (Al-Okhdood), Bancu (Universitatea Craiova)

*Mijlocași: Sorescu (Gaziantep), M. Marin (Pisa), Cicâldău (Konyaspor), R. Marin (Empoli), Stanciu (Damac), Șut (FCSB), Olaru (FCSB), Man (Parma), Mihăilă (Parma), I. Hagi (Alaves), Coman (FCSB)

*Atacanți: Drăguș (Gaziantep), Pușcaș (Bari), Alibec (Muaither), Bîrligea (CFR Cluj)

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii