Două persoane, reținute în cazul de evaziune fiscală în care este implicată Bianca Drăgușanu

Două persoane, reținute în cazul de evaziune fiscală în care este implicată Bianca Drăgușanu

Vedeta Bianca Drăgușanu se află în centrul unui scandal de evaziune fiscală, după ce polițiștii au efectuat percheziții la domiciliul său și al unor asociați.

Bianca Drăgușanu. FOTO Facebook Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu. FOTO Facebook Bianca Drăgușanu

În urma acțiunii, au fost ridicate peste 700 de articole vestimentare de lux, precum blănuri, paltoane și geci din piele, în valoare totală de aproximativ 600.000 de lei, dar și înscrisuri, un laptop și trei telefoane mobile.

Potrivit anchetatorilor, Bianca Drăgușanu și partenerii săi de afaceri ar fi importat haine de lux din Turcia și le-ar fi vândut online, fără a declara veniturile la stat. Îmbrăcămintea era expusă într-un showroom din București, iar vânzările se realizau atât în România, cât și în străinătate.

În urma perchezițiilor, au fost reținuți un fost polițist local și soția acestuia, suspectați de implicare directă în această schemă de evaziune fiscală. Cei doi vor fi prezentați în fața unui judecător cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice - Sector 4 au pus în aplicare şase mandate de percheziţie domiciliară şi patru mandate de aducere într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală”, a informat DGPMB, într-un comunicat transmis de presă.

În perioada 2017 - 2023, patru persoane, având calitatea de administratori ai unei societăţi comerciale, ar fi omis să evidenţieze în documentele contabile şi să declare la organele fiscale venituri în valoare de peste 2.400.000 de lei, provenite din comercializarea de articole vestimentare de lux, spun poliţiştii.

Din cercetări s-a stabilit că prejudiciul cauzat, până la acest moment, este estimat la 332.000 de lei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii