Două femei ucise și abandonate în Constanța, după ce ar fi fost drogate. Criminalul le-a furat apoi mașinile și le-a pus la vânzare

Două femei ucise și abandonate în Constanța, după ce ar fi fost drogate. Criminalul le-a furat apoi mașinile și le-a pus la vânzare

O dublă crimă zguduie Constanța, unde două femei au fost omorâte de acelaşi individ care le-ar fi furat şi le-ar fi vândut maşinile după ce a comis crimele. Criminalul este un bărbat poreclit „Șacalul”, care a fost reținut de polițiști.

Denisa era căutată de familie

Denisa era căutată de familie

Crimele au avut loc luna trecută, iar procurorii au încercat, de atunci, să dea de urma principalului suspect. Pe una dintre ele, criminalul a lăsat-o să putrezească într-un apartament din Mamaia Nord, iar pe cea cealaltă a aruncat-o pe un câmp, pradă șacalilor.

Potrivit presei locale, cele două victime, una din Timișoara și cealaltă din Tulcea, nu prezentau urme vizibile de violență, ceea ce îi face pe anchetatori să suspecteze că ar fi fost otrăvite sau drogate.

Un bărbat poreclit „Șacalul”, de 26 de ani, este principalul suspect în cazul crimelor comise. Anchetatorii ar fi găsit la el acasă bijuteriile uneia dintre femei.

„În baza mandatelor de percheziţie emise de către instanţa de judecată şi a ordonanţei de delegare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, astăzi începând cu ora 13 poliţiştii din cadrul Inspectoratului de poliţie Judeţean Constanţa efectuează 2 percheziţii domiciliare. La percheziţii participă şi specialişti din cadrul IGPR, respectiv de la Institutul Naţional de Criminalistică şi Direcţia de Investigaţii Criminale”, au anunţat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Denisa era din Timișoara și era căutată de familie

Iana Denisa, 26 de ani, este una dintre victime. Este mama unui băiat de 5 ani și a fost găsită în urmă cu două zile, pe un câmp, între localitățile Sinoe și Mihai Viteazu din Constanța.

Denisa, o frumoasă timișoreancă , victima criminalului în serie de pe Litoral – tânăra a fost otrăvită și dată hrană șacalilor pe un câmp. Tânăra a fost găsită fără suflare absolut întâmplător. Un şofer i-a văzut cadavrul, pe marginea drumului ce leagă localităţile Sinoe şi Mihai Viteazu, la 60 de kilometri de Constanţa.

Denisa era mama unui băiețel FOTO: FB

Denisa era mama unui băiețel FOTO: FB

Femeia fusese dată dispărută încă de una trecută.

„DISPĂRUTĂ VADEAN IANA DENISA la data de 26.08.2024 în Municipiul Constanța. Semnalmente:înălțime 1,67,kg 51, vârstă 28 ani, ochi căprui . Cine are informații utile este rugat să sune la 112 sau la numărul 0737610102 sau să se prezinte la cea mai apropiată secție de poliție!”,au scris rudele pe Facebook.

Criminalul ar fi plecat apoi cu mașinile furate. Ce l-a dat de gol a fost un accident grav în care a fost implicat cu una dintre mașini, în urmă cu zece zile.

Luni, 9 septembrie, polițiștii l-au săltat direct din spital și l-au dus la percheziții pe targă. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar marți, 10 septembrie, procurorii vor cere arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Șacalul și-a cunoscut cele două victime de pe internet.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a aflat motivul pentru care dentista din Brăila a fost ucisă. Rolul esențial jucat de telefonul ei

2 Volkswagen și prăbușirea Germaniei

3 Cum ajung românii să ofere „bani gratis” băncilor. Greșeala uriașă pe care o facem când economisim

4 De citit / Adevărata problemă a economiei chineze

5 Un episod șocant din copilăria lui Vladimir Putin, relatat de învățătoarea sa, explică multe...