Dorinel Munteanu face urât și la victorie. Pe cine a sărit să bată antrenorul Oțelului

Dorinel Munteanu face urât și la victorie. Pe cine a sărit să bată antrenorul Oțelului

Oțelul a trecut și de Hermannstadt și este neînvinsă în primele 4 runde din Superligă. Cu 10 puncte adunate după remiza cu Farul și victoriile cu FC Botoșani, FCSB și formația sibiană, gălățenii sunt pe pe primul loc în clasament.

Dorinel Munteanu, un antrenor coleric. Foto X

Dorinel Munteanu, un antrenor coleric. Foto X

Chiar și așa, Dorinel Munteanu a avut o ieșire nervoasă la finalul partidei cu Hermannstadt, scor 1-0 (Juric, min. 87), fiind pus pe răfuială cu un suporter al propriei echipe, care l-a scos din minți pe parcursul partidei. Antrenorul s-a dus în dreptul spectatorilor de la tribuna aflată în spatele băncilor de rezervă pentru a-și „regla conturile” cu unul dintre ei. Dorinel Munteanu a vrut să sară la bătaie cu acesta, dar a fost cu greu calmat de cei din staff-ul tehnic. După ce s-a liniștit, tehnicianul s-a dus să își felicite jucătorii.

image

”Vă mai spun și eu de Ancelotti, Emeric Jenei. Dorinel e un antrenor extraordinar, dar nu poate fi un prototip de comportament. În rest, numai laude. Ce face el acolo e incredibil”, a comentat incidentul Narcis Răducan, la Digisport.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „E moț de curcan” / Corina Bud și-a uitat lenjeria intimă acasă și a oferit un spectacol de zile mari, chiar pe scenă. În fața a zeci de mii de oa…

2 „Da, am primit propuneri indecente. Mi s-au oferit şi bani şi celebritate”

3 Așa o fi?

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucrainenii ar fi atacat o bază militară din Rusia unde se află temutele rachete Satan. Militarii au abandonat totul și au fugit