Dorian Popa, trimis în judecată după ce a fost prins că a condus drogat. „Nu merit”

Dorian Popa, trimis în judecată după ce a fost prins că a condus drogat. „Nu merit”

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu l-au trimis în judecată pe vloggerul și artistul Dorian Popa după ce, în toamna anului trecut, a fost prins de polițiștii rutieri conducând sub influența drogurilor, potrivit Gândul.

Dorian Popa. FOTO Captură video YouTube

Dorian Popa. FOTO Captură video YouTube

Incidentul pentru care Dorian Popa a fost trimis în judecată a avut loc la sfârșitul lunii octombrie 2023.

Amintim că polițiștii ilfoveni l-au oprit pe artist în localitatea Domnești, în apropiere de complexul în care influencerul locuiește. Dorian Popa se afla la volanului unei mașini Lamborghini și era îmbrăcat doar în lenjerie intimă și halat de casă.

Oamenii legii l-au testat și a ieșit pozitiv la substanțe psihoactive (canabis).

„Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, a transmis atunci IPJ Ilfov.

Rezultatul INML a confirmat ulterior că Dorian Popa a consumat canabis înainte să urce la volan.

„Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele”

La o săptămână după ce a ieșit pozitiv, Dorian Popa a avut o primă reacție publică în care a recunoscut că a consumat canabis.

„Am greșit indiscutabil la vârsta și experiența pe care le am. Îmi pare nespus de rău. Prin ceea ce am făcut am dat un exemplu negativ și prin ceea ce urmează vă spun că nu vreau să mă scuz, ci doar să relatez contextul în care s-a întâmplat. Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. Recunosc, am consumat canabis, nu în ziua în care am fost oprit de poliție, ci am consumat, lucru pe care, așa cum v-am spus, îl regret, mai ales pentru că eram conștient că poți ieși pozitiv la această substanță chiar și după câteva zile”, a spus Dorian Popa pe YouTube.

„Nu merit”

Artistul a explicat și cum a fost testat de polițiști

„Acele 10 minute au fost cele mai lungi din viața mea, minutele în care mi-am învățat lecția. Indiferent de rezultat, pozitiv sau negativ, nu îmi mai doresc să trec prin așa ceva dintr-o greșeală stupidă. Nu merit. În momentele în care acele 10 minute au trecut, rezultatul a fost că în saliva mea există urme de canabis. Trebuie să vă recunosc, într-o notă ușor amuzantă, că și polițiștii au fost surprinși de rezultat și mi-au spus că se așteptau, dacă e să ies pozitiv la ceva, să fie cocaină, probabil pentru că sunt o fire mai energică”, a precizat aritistul.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii