Dorian Popa, dat în judecată pentru defăimare. Cine este omul de afaceri care îi cere despăgubiri uriașe

Dorian Popa, dat în judecată pentru defăimare. Cine este omul de afaceri care îi cere despăgubiri uriașe

Dorian Popa a fost chemat în instanță, după ce omul de afaceri Călin Donca l-a dat în judecată pentru defăimare și i-a cerut despăgubiri în valoare de 30.000 de euro, bani pe care spune că ar urma să îi doneze unui orfelinat.

Dorian Popa a fost dat în judecată pentru defăimare de omul de afaceri Călin Donca FOTO Arhivă

Dorian Popa a fost dat în judecată pentru defăimare de omul de afaceri Călin Donca FOTO Arhivă

Donca susține că imaginea și afacerile sale au avut de suferit din cauza declarațiilor publice făcute de Popa, potrivit Digi24 .

Inițial, Dorian Popa și Călin Donca au fost parteneri de afaceri, colaborând în domeniul panourilor fotovoltaice. Conflicul lor a început în momentul în care Donca a fost arestat preventiv pentru evaziune fiscală.

După acest incident, Dorian Popa a declarat public că ar fi fost victima unei escrocherii în investiția sa în afacerea cu panouri fotovoltaice, acuzându-l indirect pe Donca.

După ce a fost eliberat, Călin Donca a intentat un proces împotriva lui Dorian Popa , susținând că afirmațiile acestuia au întors peste 400 de persoane împotriva sa, afectându-i grav atât reputația, cât și afacerile. Afaceristul cere 30.000 de euro despăgubiri, bani pe care a declarat că îi va dona unui orfelinat.

Cererea a fost depusă la Tribunalul Ilfov, secția de stare civilă, pe data de 12 iunie. Instanța urmează să stabilească primul termen al acestui dosar.

Cine este Călin Donca

Necunoscut în afara celor implicați mai adânc în lumea afacerilor din Brașov, Călin Donca se află, totuși, în topul Forbes al milionarilor din România . Brașoveanul născut la Reșița a ajuns să fie ceva mai cunoscut în urma show-ului de televiziune „Chefi la cuțite”, unde a povestit o parte din viața sa care l-a făcut extrem de simpatic unei mari părți a publicului.

Călin Donca a demonstrat că are talentul de a câștiga oamenii de partea lui în momentul în care a lansat o criptomonedă. Aceasta nu a avut nici pe departe succesul scontat, însă procurorii DIICOT Brașov spun că antreprenorul a făcut o mulțime de bani de pe urma acesteia. Acesta a reușit să câștige încrederea multor, promițându-le câștiguri și de zece ori față de suma investită.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 A recrutat online zeci de bărbați pentru a-și viola soția, după ce a drogat-o. Femeia a fost abuzată timp de 10 ani

2 „Atât s-a putut / ” Poliţistă din Teleorman, cercetată disciplinar în urma unor imagini apărute pe Internet

3 O familie din București se chinuie de doi ani să dovedească că nu a făcut un credit la IFN-ul fiicei lui Dan Voiculescu

4 Prima reacție a tânărului bătut de un polițist în propria mașină: „O să-l acționez în instanță. Era să fie mușamalizat cazul"

5 Țiriac, exploziv / a pus performanțele Serenei pe seama dopajului! Metoda Williams, descrisă detaliat