Donald Trump spune că arată „mult mai bine” decât Kamala Harris. Ce i-a răspuns adversara sa

Donald Trump spune că arată „mult mai bine” decât Kamala Harris. Ce i-a răspuns adversara sa

Fostul președinte american, Donald Trump, candidatul republicanilor la alegerile prezidențiale americane de anul acesta, continuă atacurile la adresa democratei Kamala Harris și susține că arată „mult mai bine” decât aceasta.

Donald Trump și Kamala Harris. FOTO: Getty Images

Donald Trump și Kamala Harris. FOTO: Getty Images

La mitingul său din Wilkes-Barre, Pennsylvania, fostul președinte Donald Trump a atacat, timp de aproape două ore, politica economică a vicepreședintei Kamala Harris și decizia de renunțare a președintelui Joe Biden la cursa prezidențială, potrivit ABC News .

„Ieri, Kamala și-a prezentat așa-numitul plan economic. Ea spune că va reduce costul alimentelor și al locuințelor începând din prima zi. Dar prima zi pentru Kamala a fost acum trei ani și jumătate”, a spus Trump.

Trump a insistat că el ar putea reduce prețurile, fără a oferi detalii suplimentare, altele decât presiunea generală pentru extinderea producției de petrol din SUA.

„Începând din ziua în care voi depune jurământul, voi reduce rapid prețurile și vom face America din nou accesibilă. O vom face din nou accesibilă”, a spus Trump.

Trump a apelat și la atacuri personale, referindu-se la aspectul reprezentantei democraților.

În timp ce făcea din nou trimitere la coperta revistei Time Magazine pe care apare fotografia vicepreședintei Harris, Trump a afirmat că el este „mai arătos” decât Kamala Harris, după ce, săptămâna trecută, a numit-o „frumoasă”, în timpul unei conversații cu Elon Musk .

„Să nu mai spui niciodată unei femei că este frumoasă, pentru că acesta va fi sfârșitul carierei tale politice” a început Trump.

Fostul președinte a adăugat; „Dar eu spun că arăt mai bine. Sunt o persoană mai arătoasă decât Kamala”.

Donald Trump despre Kamala Harris: „Joe Biden o urăște”

Trump a acuzat-o pe Harris că a „furat” candidatura președintelui Joe Biden, spunând că Biden este „furios” și că o „urăște” pe Harris.

Joe Biden o urăște. Aceasta a fost o răsturnare a unui președinte”, a spus Trump, afirmând că așteaptă cu nerăbdare dezbaterea cu Harris.

„Va fi mai ușoară”, a spus Trump, referindu-se la confruntarea așteptată de milioane de americani.

Echipa Kamalei Harris: „Un alt miting, același spectacol vechi”

Ca răspuns la mitingul lui Trump, campania Harris-Walz l-a criticat pe fostul președinte pentru că recurge la „minciuni” și „insulte” pentru a-și promova agenda economică.

„Un alt miting, același spectacol vechi. Donald Trump nu-și poate vinde periculoasa agendă a Proiectului 2025 de creștere a impozitelor pentru familiile muncitoare cu 3.900 de dolari, de desființare a Affordable Care Act și de distrugere a libertăților noastre, așa că recurge la minciuni, insulte și răfuieli confuze”, potrivit ABC News .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Ungaria a început provocările? / Oficios ungar, atac dur la adresa statului român dar și la liderii „lași” ai UDMR

2 Ești român? / Citește acest text al profesorului Dan Ungureanu!

3 VIDEO Pe asta cu corvetele ați văzut-o?

4 „Aceasta e mutarea de șah” / Lovitura genială a ucrainenilor care îi poate sili pe ruși să ceară pace

5 VIDEO „Păpușul” lui Putin tremură? / „Am putea pierde”