Donald Trump nu va participa la o nouă dezbatere cu Kamala Harris

Donald Trump nu va participa la o nouă dezbatere cu Kamala Harris

Donald Trump a declarat că nu va participa la o altă dezbatere împotriva Kamalei Harris într-o postare pe platforma sa socială.

Prima dezbatere televizată dintre Donald Trump și Kamala Harris/ FOTO:EPA/EFE

Prima dezbatere televizată dintre Donald Trump și Kamala Harris/ FOTO:EPA/EFE

Postarea vine după ce echipa de campanie a lui Harris a declarat că democrata este pregătită și dispusă să participe la o altă dezbatere, după prima întâlnire a celor doi.

„Când un boxer pierde o luptă, primele cuvinte care îi ies din gură sunt: Vreau o revanșă”, a scris Trump, echivalând-o pe Harris cu un boxer care a pierdut, scrie bbc.com.

El a susținut că sondajele arată că a câștigat dezbaterea, dar sondajele instantanee efectuate imediat după aceasta au indicat că alegătorii au considerat că Harris a avut o prestație mai bună.

Fostul președinte a adăugat că toate „problemele cauzate de Kamala și Joe Biden” au fost „discutate în detaliu” în timpul primei sale dezbateri împotriva lui Biden în iunie și apoi în timpul celei de-a doua dezbateri împotriva lui Harris.

„Nu va exista o a treia dezbatere!”, și-a încheiat el postarea, folosind toate majusculele

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Primul drum de mare viteză care va face legătura cu Podul de la Brăila. Traseul în detaliu și ce îl diferențiază de alte proiecte

2 Newsweek / Elena Lasconi a terminat Universitatea privată Ecologică, la Deva, cu medii de 5 și 6

3 Următoarele 24 de ore vor fi decisive. E contraofensiva rușilor din Kursk „cel mai bun cadou pentru comandamentul ucrainean” sau Kievul a pariat greși…

4 Viorica Dăncilă se întoarce / Fost premier și președinte PSD, ea se alătură partidului condus de Cristian Terheș

5 Cum a dus un plic de cafea la identificarea celui care l-a ucis pe omul de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner