Doi adolescenţi, electrocutaţi la Ploiești. Unul este în stare foarte gravă după ce s-a urcat pe vagonul unui tren

Doi adolescenţi, electrocutaţi la Ploiești. Unul este în stare foarte gravă după ce s-a urcat pe vagonul unui tren

Doi adolescenţi au fost găsiţi electrocutaţi în municipiul Ploieşti, unul dintre ei fiind în stare gravă, arată datele transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Copii au fost duși la spital

Copii au fost duși la spital

"Misiune de căutare-salvare a unui minor posibil electrocutat, în Ploieşti, proximitatea străzii Corlăteşti. Ajunşi la locului intervenţiei, salvatorii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate patru persoane minore. În urma evaluării medicale, s-a constatat că doi dintre minori prezentau arsuri de gradele II şi III, iar ceilalţi doi nu prezentau leziuni vizibile", arată sursa citată.

Victimele sunt un băiat de 13 ani, care are arsuri de gradele II şi III pe circa 80% din suprafaţa corporală, şi un băiat de 12 ani, cu arsuri de gradul II pe 5% din suprafaţa corpului (pe o mână), menţionează informarea ISU Prahova.

Progresiv, la locul evenimentului au fost alocate o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare (utilizată pentru iluminarea zonei evenimentului), o ambulanţă SMURD şi două autospeciale de primă intervenţie şi comandă.

Ambele victime sunt transportate la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că patru copii s-ar fi jucat în apropierea unui vagon aflat sub linie electrificată, iar unul dintre aceştia s-ar fi urcat pe vagon, fiind electrocutat.

”În cauză, poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, anunţă IPJ Prahova.

Împrejurările în care s-a produs evenimentul urmează sa fie stabilite de organele abilitate de lege.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Un jeg de om!” / Jurnalista Alina Alexoi de la TVR a fost suspendată internațional pentru jignirea gimnastei Ana Maria Bărbosu

2 „Mama mea este la Templieri, care nu este o lojă masonică, nu face parte din masonerie. Este… nici nu știu cum să-i zic...”

3 „Pune ceva pe tine! Poți să ieși așa pe stradă?” / Doar a coborât din avion la Veneția și a devenit virală

4 O bătrână din România a folosit o bucată de chihlimbar evaluată la un milion de euro ca opritor de ușă, timp de zeci de ani

5 Atac cibernetic fără precedent în România. Hackerii au spart site-urile unor instituții publice apoi le-au scos la vânzare