Djokovici, încurcat de americani: „bătrânul“ Nole, ținut pe teren până după miezul nopții, la US Open

Djokovici, încurcat de americani: „bătrânul“ Nole, ținut pe teren până după miezul nopții, la US Open

Novak Djokovici, numărul doi mondial şi deţinătorul trofeului la US Open, a criticat orarul meciului său cu Radu Albot.

Novak Djokovici. FOTO: Arhiva Adevărul

Novak Djokovici. FOTO: Arhiva Adevărul

Programat în a doua rotaţie, după victoria lui Clara Buel în faţa lui Sloane Stephens, meciul lui Djokovici cu moldoveanului Radu Albot a debutat târziu şi s-a încheiat spre miezul nopţii, ceea ce nu i-a fost pe plac jucătorului sârb.

"Eu nu cred că înaintarea în vârstă te ajută să rămâi atât de târziu în noapte şi să joci foarte târziu", a spus Djokovici, potrivit Agerpres.

"Eu pot simţi că bateriile mele sunt slabe acum. Şi, ca să fiu sincer, aşteptarea a fost lungă. Eu mă gândeam că puteam intra pe teren la 20:15, pentru că Stephens era la serviciu cu 6-0, 3-0. Şi apoi, s-a dovedit a fi un meci de două ore şi jumătate. A trebuit să accept. Îmi place să joc meciuri în sesiuni nocturne, dar să încep primul. Sper totuşi să fiu programat la o oră decentă şi să termin la o oră mai decentă", a adăugat starul sârb.

Novak Djokovici a debutat cu dreptul la ultimul turneu de Mare Şlem al anului, US Open, impunându-se cu 6-2, 6-2, 6-4 în faţa moldoveanului Radu Albot (locul 138 ATP), luni la New York. Djokovici (37 de ani), campion olimpic la simplu, luna aceasta la Paris, a avut nevoie de două ore şi şase minute pentru a-l învinge pe Albot, ocupantul locului 183 în clasamentul ATP.

Sârbul, care luptă pentru al 100-lea său trofeu în circuitul profesionist, îl va înfrunta în turul următor pe compatriotul său Laslo Djere, care a trecut în patru seturi, 6-1, 6-7 (7/9), 6-4, 6-2, de germanul Jan-Lennard Struff în meciul de debut.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit...

2 “Am anunțat Apele Române, au zis să le trimit poze” / O plajă din Neptun plină de oameni a fost inundată

3 Ianis Hagi, stop joc / S-a aflat motivul pentru care tricolorul nu mai are voie să intre în vestiarul lui Rangers

4 De ce arestarea șefului Telegram îi dă frisoane lui Elon Musk

5 Belarusul se pregătește să atace Ucraina?