Distracția pe litoral în cea mai faimoasă stațiune începe de Rusalii. Cum sunt atrași turiștii

Distracția pe litoral în cea mai faimoasă stațiune începe de Rusalii. Cum sunt atrași turiștii

Sub sloganul „Valuri de Distracție”, Mamaia promite să fie și în aceast an destinația ideală pentru toți cei care doresc să se bucure de soare, mare și o varietate de evenimente captivante. Startul va fi dat chiar înainte de Rusalii.

Loredana in  spectacolul „Mamma Mia!“ Sursa foto Musicals.ro

Loredana in spectacolul „Mamma Mia!“ Sursa foto Musicals.ro

Românii vor avea parte de o nouă mini vacanță care include și începutul săptămânii viitoare. Anul acesta, Rusaliile ortodoxe, sărbătorite la 50 de zile după Învierea Domnului, pică în zilele de 23 și 24 iunie 2024. A doua zi este luni, motiv pentru care, potrivit Codului Muncii, săptămâna va începe cu o zi liberă.

Și cum se prefigurează că românii vor profita de cele trei zile libere din mini vacanța de Rusalii pentru a da o fugă la mare, organizatorii au decis ca debutul sezonului estival să fie marcat pe litoralul românesc cu un concert spectaculos ce se va desfășura vineri, 21 iunie.

Evenimentul ce o are pe Loredana în rolul principal, care promite să ofere un show de neuitat, face parte dintr-o serie de concerte extraordinare ce vor fi găzduite de Piațeta Cazino Mamaia, sub denumirea „Mamma mia Showtime”, în care artiști renumiți vor încânta publicul.

„În plus, duminicile din iunie vor fi animate de reprezentațiile artistice ale unor cântăreți talentați, creând o atmosferă vibrantă și plină de viață”, promit organizatorii care pomenesc de faptul că vor oferi un sezon estival de neuitat, plin de momente magice și spectacole în Mamaia de excepție.

Mamma mia Showtime la Mamaia - agenda evenimentelor verii 2024

Mamma mia Showtime la Mamaia - agenda evenimentelor verii 2024

Distracție pentru copii

Cei mici se vor putea bucura pe toată durata verii, în zilele de joi și sâmbătă, de spectacole de teatru de păpuși și show-uri magice, începând cu ora 20:00, în Piațeta Perla Mamaia. Ei vor avea ocazia să-și dea întâlnire cu personajele lor preferate din lumea Disney, din care nu vor lipsi nici Mickey și Minnie.

Concerte de vară și festivaluri de talente

Luna iulie va aduce pe scena de la Mamaia nume sonore ale muzicii românești: de la Gabriel Dorobanțu și Nico, până la Nicole Cherry și Alexandra Ungureanu.

Festivalul Internațional de Creație și Interpretare „Vocea Mării”, din 28 iulie, va reuni micile talente pentru a concura și a se exprima prin muzică.

În luna august, în fiecare weekend vor fi spectacole de sunete și lumini, cu artiști ca Shift, Holly Molly, Adda, Carla’s Dreams și The Motans, serile de vară transformându-se în adevărate petreceri sub cerul liber.

Luna septembrie va încheia sezonul cu un concert susținut de Smiley și deschis de Juno, pe data de 15 septembrie. „Festivalul Toamnei” va aduce în prim-plan noi staruri la concursurile de talente.

Pe lângă concerte și spectacole, Mamaia Constanța va oferi o varietate de activități recreative, de la plimbări pe plajă și sporturi nautice, la restaurante cu specific local și internațional, unde vizitatorii se vor putea bucura de delicii culinare.

„Stațiunea este renumită pentru atmosfera sa prietenoasă și ospitalieră, fiind locul perfect pentru a petrece timpul liber alături de cei dragi. Vă invităm la Mamaia pentru o vară plină de evenimente spectaculoase și activități pentru toate vârstele. Fiecare seară promite să fie un prilej de bucurie și distracție, iar atmosfera vibrantă va crea amintiri de neuitat. Vă așteptăm să descoperiți valurile de distracție pe care le-am creat pentru voi!”, a menționat George Măndilă, președintele Organizației de Management al Destinației OMD Mamaia Constanța - ce reprezintă o asociere între Primăria Municipiului Constanța (cu 50%) și trei patronate din turism: Organizația Patronală Mamaia-Constanța, Asociația Patronală Resto, Patronatul Marea Mamaia-Constanța,, lansată anul trecut cu scopul de a promova și gestiona managementul turistic în stațiunea Mamaia și municipiul Constanța.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii