Dinamo se uită de sus la FCSB și Rapid. „Câinii” sunt pe 2 și au cel mai bun atac din Superliga

Dinamo se uită de sus la FCSB și Rapid. „Câinii” sunt pe 2 și au cel mai bun atac din Superliga

Dintr-o echipă care ani la rând a dus-o tot într-un chin, Dinamo s-a transformat într-una dintre revelațiile campionatului. ”Câinii” au urcat provizoriu pe locul 2 în Superliga, după 4-1 cu Gloria Buzău, în etapa a 4-a.

Dinamo a urcat temporar pe locul 2, după victoria cu Gloria Buzău. Foto Facebook

Dinamo a urcat temporar pe locul 2, după victoria cu Gloria Buzău. Foto Facebook

Dennis Politic (10) și Raul Opruţ (27) păreau că au rezolvat partida încă din prima repriză, dar autogolul Kennedy Boateng (54) le-a dat emoții alb-roșilor. Pe final, Astrit Selmani (80) și Politic (84) au adus sărbătoarea în tribunele Arenei Arcul de Triumf, Dinamo urcând pe poziția secundă și se uită de sus la rivalele FCSB și Rapid.

Dintr-o echipă care în sezonul trecut dădea goluri cu țârâita, formația lui Zeliko Kopic a devenit în această stagiune cea mai bună marcatoare : câinii au punctat de 11 ori, rfeușind două victorii la indigo, 4-1 cu Petrolul și Gloria Buzău.

Dinamo - Gloria Buzău 4-1 (2-0)

Stadion Arcul de Triumf - Bucureşti

Au marcat: Dennis Politic (10, 84), Raul Opruţ (27), Astrit Selmani (80)/ Kennedy Boateng (54, autogol).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „E moț de curcan” / Corina Bud și-a uitat lenjeria intimă acasă și a oferit un spectacol de zile mari, chiar pe scenă. În fața a zeci de mii de oa…

2 „Da, am primit propuneri indecente. Mi s-au oferit şi bani şi celebritate”

3 Așa o fi?

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucrainenii ar fi atacat o bază militară din Rusia unde se află temutele rachete Satan. Militarii au abandonat totul și au fugit