Dieta pe care o ține Mihai Stoica. Ce alimente a eliminat definitiv, managerul FCSB: „Fac 60 de ani și sunt mult mai decât unii care au 30”

Dieta pe care o ține Mihai Stoica. Ce alimente a eliminat definitiv, managerul FCSB: „Fac 60 de ani și sunt mult mai decât unii care au 30”

Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB a explicat într-o emisiune cât de mult și-a schimbat stilul alimentar.

Mihai Stoica, managerul FCSB

Mihai Stoica, managerul FCSB

Mihai Stoica are 59 de ani și spune că este adeptul metodei fasting, care se bazează în principiu pe abstinență. „Azi n-am mâncat și e foarte bine”, a spus MM în cadrul unei emisiuni.

De aproape cinci ani de zile mi-am schimbat radical stilul de viață și mă simt mult mai bine. Înseamnă că în fiecare zi nu mănânc 18-20 de ore. Fac sport în intervalul ăsta. Câteodată, mănânc o dată în zi. N-am pus bani la CEC. E un foarte mare efort financiar să mănânci sănătos. Foarte mare! E mult mai scump, e înfiorător...”, a explicat oficialul FCSB pentru gsp.ro.

Șeful FCSB spune că a eliminat definitiv prăjelile, salamurile și se simte foarte bine.

„Am o energie extraordinară! Fac 60 de ani și sunt mult mai bine cardio decât unii care au 30 și ceva, 40 și ceva. Se vede!”, a mai punctat președintele campioanei.

Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB a dezvăluit la un moment dat pe pagina personală de Facebook că a ținut 90 de ore de fasting și că a consumat doar apă și cafea.

„90 ore de water fasting care m-au adus de la 81,5 la 77 kg. În ultima oră de fasting am avut glicemia 55 și cetonele 4,7”, scria MM.

Care continua să noteze: „Prima masă – supă de legume și piure de mazăre. A doua masă (după 2 ore) – cartofi dulci la cuptor și pastă de avocado cu foarte puțin usturoi. Cafeaua n-am postat-o, a fost o cantitate enormă. Recomand această experiență!”.

Ce este fastingul?

Postul intermitent sau fastingul este atunci când alternezi perioadele în care mănânci și perioadele în care te abții din a mânca.

„Postul intermitent nu înseamnă să te înfometezi, ci presupune o reducere a caloriilor pentru perioade scurte de timp”, notează cei de la nord.ro.

Postul intermitent poate fi o metodă eficientă pentru controlul glicemiei, mai ales pentru persoanele cu risc de a dezvolta diabet.

„Decizia de a face fasting te poate ajuta să pierzi în greutate și grăsime corporală fără a fi nevoie să restricționezi în mod conștient caloriile. Această metodă funcționează prin creșterea perioadei de timp în care organismul este în stare de ardere a grăsimilor”, mai susține sursa citată.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Mi-ați oferit, la prețul de 400.000 de euro, prilejul să-mi sfârșesc cursa vieții împăcat cu mine” / Gabriel Liiceanu, despre amenzile Consiliului Co…

2 Foarte interesante amănunte!

3 VIDEO Imagini rare surprinse într-o pădure din România

4 VIDEO „Soldații invizibili” care au bătut rușii în Kursk? Putin vorbește de mercenari SUA

5 E haos peste tot în Rusia / Deținuții au luat mai mulți ostatici într-o închisoare din Volgograd