Dieta care îl menține în formă pe Ilie Dumitrescu. Ce mănâncă la miezul nopţii şi ce băuturi alcoolice consumă

Dieta care îl menține în formă pe Ilie Dumitrescu. Ce mănâncă la miezul nopţii şi ce băuturi alcoolice consumă

Ilie Dumitrescu, fostul internaţional român, a dezvăluit secretele care îl fac să arate impecabil la 55 de ani. Acesta a spus care este dieta sa minune, ce mănâncă la miezul nopții și ce băuturi alcoolice consumă.

Ilie Dumitrescu Foto: Arhivă

Ilie Dumitrescu Foto: Arhivă

Fostul fotbalist a dezvăluit ce mănâncă la miezul nopţii. „Un carpaccio mănânc, dacă tot m-ai provocat” spunea Ilie Dumitrescu la Digi Sport. Carpaccio este un aperitiv tradițional italian și este format din carne de vită crudă, tăiată foarte subțire, dar se poate prepara şi cu peşte sau fructe de mare, aceasta fiind varianta preferată de Ilie Dumitrescu .

Legat de băuturi, Dumitrescu susține că a stat departe de vicii, dar preferă din când când un vin sau un whisky de calitate.

Este adevărat, eu m-am ținut departe de vicii. Prefer vinul bun sau șampania, un whisky de calitate sau un coniac XO. Iar legat de alimentație, îmi place să mănânc sănătos și bine. Eu nu mai mănânc carne și nu consum nici zahăr sau lactate. Doar pește, fructe de mare și legume” a spus Ilie Dumitrescu într-un interviu acordat, în trecut, pentru Ok! Magazine.

Nu mă consider nici telegenic, nici fotogenic și urăsc să mă uit la o emisiune cu mine, în reluare. Deci nu excelez fizic. Nu îmi place de mine. Au fost câteva episoade din viața mea, din perioada Londra, în care am ieșit în decor cu anumite lucruri care m-au făcut să fiu perceput așa. Dar nu cred în eticheta asta. Și nu îmi place să vorbesc despre mine, ci despre activitatea mea”, a mai susținut Ilie Dumitrescu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Concert încheiat brusc după ce solistul l-a luat la bătaie pe chitarist

2 Ce a cumpărat un tânăr din Germania cu 126 de euro dintr-un magazin românesc: „Jaf la drumul mare”

3 Vanity Fair / Cel mai bogat german are o avere de 44 de miliarde de dolari, care provine de la tatăl său nazist, furată de la 70.000 de evrei

4 Șeful serviciului de informații militare al Ucrainei: Rusia va încerca să pună capăt războiului „înainte de 2026”

5 Marina rusă a desfășurat în doar o zi un număr record de nave în Marea Neagră. Țintă posibilă - Insula Șerpilor