Dezvăluirile lui Daniel Iordăchioaie, după ce a slăbit peste 40 de kilograme în trei luni: „Sunt oameni care m-au văzut și nu m-au recunoscut”

Dezvăluirile lui Daniel Iordăchioaie, după ce a slăbit peste 40 de kilograme în trei luni: „Sunt oameni care m-au văzut și nu m-au recunoscut”

Cântărețul Daniel Iordăchioaie și-a schimbat complet înfățișarea, după ce a câștigat lupta cu kilogramele în plus. Mai precis, artistul a reușit să slăbească peste 40 de kilograme în doar trei luni.

Daniel Iordăchioaie

Daniel Iordăchioaie s-a născut la 9 iulie 1968. Foto: Arhivă

Pe lângă schimbarea majoră pe care a făcut-o, Daniel Iordăchioaie a mai făcut un pas important: și-a cerut iubita în căsătorie pe Bosfor.

Prezent în cadrul emisiunii „La Măruță”, difuzată la ProTV, artistul a dezvăluit că este în culmea fericirii.

Cele 42 de kilograme le-am slăbit în aproape 3 luni. Sunt mulți care vor să slăbească, dar nu iubesc în felul acesta. E foarte frumos, e minunat, într-adevăr consumator acest sentiment, dar e frumos. Ne-am cunoscut deodată și tot deodată ne-am și iubit. Ne-am cunoscut și la mare, și la munte, ne tot cunoaștem în continuare.

Ea nu e artistă, ne-am logodit de ziua ei, pe vaporaș, pe Bosfor, unde a fost minunat. O cheamă Rosa. Între noi e diferența ideală, opt ani, eu sunt mai mare. Amândoi am mai fost căsătoriți. O să urmeze și nunta! Sunt foarte fericit! Exact în perioada asta am slăbit, sunt oameni care nu m-au văzut și m-au văzut trei luni mai târziu și nu m-au recunoscut”, a dezvăluit de curând cântărețul, conform Unica.

Daniel Iordăchioaie s-a născut la 9 iulie 1968, la Ștefănești, Argeș. El a luat încă din copilărie lecții de chitară, iar în anul 1980 a debutat în formația Gramofon.

Artistul a fost căsătorit timp de 13 ani cu actrița Nouria Nouri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Următoarea lovitură de stat a lui Putin

2 A murit la 23 de ani, pentru o poză

3 Un american în România / „Problema e că acolo pur și simplu nu ne putem permite să trăim”

4 Consulul Ungariei la București, Vágó Ferenc, a murit pe A1 după ce un camion cu lemne a rupt parapetul și a intrat pe contrasens

5 Ce tupeu de borfași! Kremlinul îl acuză pe Klaus Iohannis că distorsionează istoria / Reacția MAE