Dezvăluiri terifiante: „Cristi Chivu murea dacă Verona nu avea spital de o asemenea anvergură”

Dezvăluiri terifiante: „Cristi Chivu murea dacă Verona nu avea spital de o asemenea anvergură”

Pe 6 ianuarie 2010, Cristi Chivu suferea o accidentare groaznică într-un meci disputat între Inter Milano și Chievo. Internaționalul român, acum în vârstă de 43 de ani, se ciocnea cap în cap cu Sergio Pellissier și era scos pe targă de pe terenul de joc.

Povestea accidentării lui Cristi Chivu, în Gazetta dello Sport

Povestea accidentării lui Cristi Chivu, în Gazetta dello Sport

Dus de urgență la spitalul din Verona, fostul fundaș a avut nevoie de intervenție chirurgicală. Și-a revenit și a fost nevoit să joace până la finalul carierei cu o cască de protecție, având interzis să lovească mingea cu capul. ”După ce m-am operat, n-am mai fost același om. Nu mai aveam cum să fiu ca înainte. A fost o accidentare care mi-a produs traume. Când am revenit pe teren, îmi paraliza pentru câteva secunde toată partea stângă dacă loveam mingea cu capul! Nu mai puteam să fac nimic! Treptat însă, lucrurile s-au mai îmbunătățit, dar mi-am pierdut pentru totdeauna sensibilitatea la degetele mâinii stângi”, a mărturisit Cristi Chivu într-un interviu acordat gsp.ro.

Cristi Chivu a jucat cu protecție la cap până la finalul carierei. Foto Arhivă Adevărul

Cristi Chivu a jucat cu protecție la cap până la finalul carierei. Foto Arhivă Adevărul

Un merit în revenirea lui Cristi Chivu își arogă și frații Ioan și Victor Becali, impresarii din acea vreme ai fostului internațional, care i-au fost alături în cele mai grele clipe. Primul a declarat în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” că fratele său era la prima oră la spital, pentru a se asigura că jucătorul e bine . Afirmația a fost făcută în contextul în care Chivu i-a ”trădat” și l-a ales ca agent pe italianul Pietro Chiodi, fost colaborator al acestora.

Impresarii Becali și Cristi Chivu nu-și mai vorbesc acum

”Victor e nașul lui! Fetele lui sunt botezate de Victor. Când s-a accidentat el la Verona, Mourinho mi-a dat telefon de pe bancă. Victor a luat avion privat și s-a dus direct la spital la Verona... Dacă Verona nu avea spital de o asemenea anvergură, până la Milano murea! Și Victor a fost acolo dimineața, la ora șapte dimineața”, a declarat Ioan Becali.

Cu toate acestea, impresarii nu mai vorbesc cu Cristi Chivu. ”A venit la nunta lui Ianis Hagi. S-a pupat cu nașul, cu nașa, m-a salutat... Am dat mâna fără să mă... Nu mai vreau să aud de el! La modul cum s-a comportat. Pentru că ne-a trădat cu un italian care era asistentul meu, șoferul meu. Chivu pur și simplu s-a comportat ca un trădător”, a punctat Ioan Becali.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „De asta stagnează și chiar scade în sondaje" / Mircea Geoană, ridiculizat de un fost consilier prezidențial

2 „Probabil au fotografiat zona. Suntem testați” / Cu F-16 pe urme, drona rusă nu a intrat 30 km în România pentru a vedea frumusețile Babadagului

3 „A fost găsită perfect, porecla” / Cine și de ce l-a poreclit pe Mircea Geoană „Prostănacul”

4 Apar amănuntele flagrantului DNA din Portul Constanța: 700 de dolari era șpaga pe container. Un vameș a înghițit probele

5 Momentul în care Europa a fost la un pas de islamizare. Războinicul cu blană de leopard care a salvat Occidentul