Dezvăluiri din culisele familiei regale britanice. Regina Elisabeta a II-a ar fi murit de cancer

Dezvăluiri din culisele familiei regale britanice. Regina Elisabeta a II-a ar fi murit de cancer

Regina Elisabeta a II-a ar fi murit de cancer, dezvăluie Robert Jobson, biograf al familiei Windsor și al Dianei, în noua sa carte intitulată "Catherine, The Princess of Wales", o biografie a prințesei Kate, potrivit Daily Mail .

Un biograf al familiei regale dezvăluie că regina Elisabeta a II-a ar fi murit de cancer FOTO Arhivă

Un biograf al familiei regale dezvăluie că regina Elisabeta a II-a ar fi murit de cancer FOTO Arhivă

Moartea prințului Philip a afectat-o teribil pe regina Elisabeta . Aceasta a pierdut mai mulți apropiați într-o perioadă scurtă de timp, iar ca rezultat, a devenit tot mai izolată.

În culise, Regina Elisabeta se simțea teribil de slăbită. Apariția ei finală pe balconul Palatului Buckingham, ca final al Jubileului de Platină , a necesitat un adevărat curaj, deoarece ea ar fi suferit de o formă de mielom, un cancer al măduvei osoase.

Sănătatea ei s-a deteriorat rapid în următoarele trei luni. A avut dificultăți mari cu vederea și chiar îi era greu în a ridica un ceainic pentru a-și umple ceașca.

"Majestatea Sa abia putea să vadă și pur și simplu nu avea puterea necesară", a declarat o sursă apropiată fostei regine.

"Se enerva teribil deoarece ura să facă mizerie, vărsând ceaiul pe tavă. Ea a cerut un ceainic mai mic și se enerva când personalul uita și aducea unul mare", a adăugat aceasta.

Potrivit biografului Robert Jobson, regina Elisabeta a II-a știa că urma să moară , însă pe măsură ce puterea ei slăbea, îi aducea un mare confort să știe că monarhia putea fi încredințată următoarelor generații.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „E moț de curcan” / Corina Bud și-a uitat lenjeria intimă acasă și a oferit un spectacol de zile mari, chiar pe scenă. În fața a zeci de mii de oa…

2 „Da, am primit propuneri indecente. Mi s-au oferit şi bani şi celebritate”

3 Ea este femeia misterioasă din afacerea pagerelor care au explodat în Liban

4 Așa o fi?

5 Foarte interesante amănunte...