Detalii șocante în cazul româncei găsite moarte în grădina unei vile din Italia. Suspectul a explicat cum a ucis-o: „Totul a durat câteva secunde”

Detalii șocante în cazul româncei găsite moarte în grădina unei vile din Italia. Suspectul a explicat cum a ucis-o: „Totul a durat câteva secunde”

Au apărut detalii șocante în cazul româncei găsite moarte în grădina unei vile din Italia după șapte zile de căutări. Criminalul a omorât-o cu o mișcare de wrestling. Anchetatorii nu au descoperit, încă, motivul crimei.

Maria Campai a fost ucisă de un tânăr de 17 ani Foto: Jam Press

Maria Campai a fost ucisă de un tânăr de 17 ani Foto: Jam Press

Un tânăr de 17 ani, de origini albaneze, este principalul suspect al crimei. În urma anchetei s-a constatat că băiatul a cunoscut victima pe internet. Zile întregi cercetase „cum să ucizi cu mâinile goale”. Încă nu există niciun motiv care să justifice gestul uciderii Mariei Campai, în vârstă de 42 de ani, care era mamă a doi copii. Românca a fost contactată aleatoriu online de bărbat, potrivit Corriere della Sera .

Totul a durat câteva secunde”, a fost declaraţia pe care tânărul a făcut-o în faţa anchetatorilor. Acesta a mai susținut că a ucis-o pe româncă, folosind o mişcare de wrestling, sport de care era pasionat

Din primele cercetări, anchetatorii italieni consideră că principalul suspect în acest caz a premedidat fapta cu mult timp înainte de a o întâlni pe româncă. Băiatul a cunoscut victima pe internet, convingând-o să se întâlnească cu el în centrul orașului Viadana, un oraș din zona Mantova (Italia).

Criminaliştii au mers la garajul unde a avut loc crima pentru a aduna noi date şi probe de la faţa locului, iar medicii legişti urmează să realizeze autopsia victimei de 42 de ani.

Deocamdată nu se cunoaşte motivul crimei, dar anchetatorii cred că băiatul s-a inspirat din mai multe filme căutate pe internet pentru a comite fapta. Şocant este faptul că, după ce a săvârşit crima, tânărul şi-a continuat viaţa fără nicio problemă, a mers la şcoală, s-a antrenat, a postat pe Tik Tok şi a luat cina cu familia, fără să ridice nicio suspiciune din partea apropiaţilor.

Din anchetă reiese că tânărul suspect nu se afla sub efectul vreunui drog în momentul în care a comis crima şi că era total conştient de faptele sale. Uciderea româncei a stârnit multă indignare în Italia, existând multe controverse cu privire la tinerii din ziua de azi care sunt din ce în ce mai violenţi.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Moment important / Statele Unite schimbă, în sfârșit, abordarea față de Rusia!

3 Al Bano a cântat la nunta lui Horia Ivanovici cu roșcata

4 Fiica Ralucăi Moianu s-a măritat la numai 19 ani cu avocatul vedetelor

5 Foarte interesante amănunte!