Detalii mai puțin cunoscute despre familia regală. Cum îl cheamă, de fapt, pe Prințul Harry: „Habar nu am de ce îmi spun așa”

Detalii mai puțin cunoscute despre familia regală. Cum îl cheamă, de fapt, pe Prințul Harry: „Habar nu am de ce îmi spun așa”

Prințul Harry este extrem de popular la nivel global, însă puțini știu cum îl cheamă, de fapt. Numele său complet este Henry Charles Albert David, potrivit Mirror .

FOTO Arhivă

FOTO Arhivă

În timp ce aceste este obișnuit ca publicul să îl cunoască drept Harry, numele său real este folosit la ocazii formale.

Când nunta prințului Harry cu Meghan Markle a fost anunțată, în declarația Casei Regală apărea scris "Maiestatea Sa Prințul Henry de Wales".

În timpul WellChild Awards, acesta chiar a glumit pe seama faptului că toată lumea îi spune Harry și nu Henry.

"Mă cheamă Henry, dar toată lumea îmi spune Harry. Nu am nicio idee de ce", a spus acesta.

Cum a ajuns să i se spună Harry este mai puțin cunoscut, dar potrivit Metro, numele Henry vine de la Henri, un nume franțuzesc vechi, iar în timpul perioadei medievale, englezii l-au adaptat la forma Harry.

Nu doar popularul prinț are un nume mai puțin cunoscut, ci și soția sa, mai notează Mirror. Numele real al lui Meghan Markle este, de fapt, Rachel Meghan Markle.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii