Detalii înfiorătoare de la tripla crimă din Capitală. Mama, o fiică și un fiu, uciși de unul dintre copiii gemeni ai femeii

Detalii înfiorătoare de la tripla crimă din Capitală. Mama, o fiică și un fiu, uciși de unul dintre copiii gemeni ai femeii

O femeie și doi dintre copiii ei, o fată și un băiat, au fost uciși în propria casă, iar poliția are deja doi suspecți în custodie. Este vorba despre doi frați gemeni, tot copii ai femeii, care au fost duși la audieri.

O triplă crimă a avut loc în Capitală FOTO Arhivă

O triplă crimă a avut loc în Capitală FOTO Arhivă

În locuință se aflau mama și cei patru copii, trei băieți și o fată. Victimele sunt mama, fiica și unul dintre frați, a transmis procurorul de caz, citat de Digi 24 .

Ceilalți doi băieți sunt frați gemeni, iar unul dintre ei este cel care a apelat la 112.

Poliția suspectează că celălalt este autorul crimei. În prezent, ambii frați sunt în custodia poliției și urmează să fie audiați.

Încadrarea juridică este aceea de omor calificat.

Potrivit autorităților, a existat un ordin de protecție față de geamănul care a fost găsit în casă, dar în urma manifestării voinței mamei, ordinul a fost retras.

Când au ajuns polițiștii, geamănul din locuință era senin, a indicat locul în care era mama și a spus că mai sunt încă două cadavre.

Nu există încă informații publice cu privire la arma crimei, dar, potrivit procurorului de caz, există semne că în casă s-a făcut curat și au fost șterse urmele de sânge.

Victimele au multiple plăgi prin înjunghiere, chiar și 20 de plăgi înjunghiate, a mai transmis procurorul. Bănuiala este că omorul a avut loc în cursul dimineții.

Reamintim că o mamă și doi copii ai săi au fost găsiți fără viață în apartamentul lor , într-un bloc de pe Calea Moșilor. Polițiștii Secției 8 și polițiștii de la Omoruri au sosit adresa din Calea Moșilor în jurul orei 18:00, după ce un apel la 112 anunța într-un bloc o triplă crimă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O americancă stabilită în România, în stare de șoc: „În România găsești peste tot, în SUA nu se întâmplă așa”

2 Cea mai bună dovadă că sfârșitul lumii este aproape...

3 Procurorii DNA l-au reținut pe șeful Poliției Rutiere Maramureș

4 VIDEO War fashion / Un cecen capturat de ucraineni în regiunea Kursk purta un hanorac în valoare de 2.300 de dolari

5 Putin s-a enervat, a cerut împingerea imediată a ucrainenilor din Kursk și l-a întrerupt pe guvernatorul regiunii care făcea bilanțul teritoriului oc…