Desert cu ciocolată pentru masa de Paşte: „Lava Cake” / „Vulcan de ciocolată” - pas cu pas de la Jamila Cuisine
În mai puţin de 20 de minute, puteţi obţine un „Vulcan de ciocolată”, care să fie servit cu fructe proaspete, îngheţată, sos de ciocolată albă etc.
Geanina Staicu Avram ne-a primit în bucătăria ei, cunoscută deja de fani sub numele de „ Jamila Cuisine ”, un site de reţete culinare video, pe care Jamila împreună cu soţul ei, Mohamed, l-au lansat în 2012. Povestea Jamilei Cuisine începe de la canalul cu acelaşi nume de pe Youtube , cel care i-a adus popularitate pe internet şi, prin care, Jamila a reuşit să ajungă în bucătăriile şi pe mesele a zeci de mii de români şi nu numai.
La început a fost un blog timid, ca, în doar doi ani, Jamila Cuisine să ajungă un „youtuber” desăvârşit, cu peste şapte milioane de vizualizări pe canalul său, şi aproape 50.000 de fani pe pagina oficială de Facebook .
Cine este Geanina, cum a ajuns să-şi transforme o pasiune într-un job şi cine sunt oamenii din spatele camerelor de filmat. O poveste spusă chiar de Jamila, din bucătăria sa, din Giuleşti, acolo unde „a copt” sute de reţete pentru fanii săi.
Povestea Jamilei Cuisine o puteţi urmări într-un material multimedia care va fi difuzat pe adevarul.ro săptămâna viitoare. Deocamdată vă lăsăm cu reţeta „Lava cake”, o alternativă facilă pe masa de Paşte.
Ingrediente
· 160 gr de ciocolata amaruie
· 75 gr de unt
· 2 oua
· 30 gr de faina
· 2 galbenusuri
· 70 gr de zahar pudra
· 1 esenta de vanilie
· un praf de sare
Sursa: adevarul.ro